Malerfirma Klampenborg

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få frisket hjemmet op med nyt malerarbejde

Trænger du til, at der sker noget nyt på væggene i hjemmet? Eller trænger malingen bare til at blive frisket op? Det kan også være, at du overvejer at sælge din bolig og i den forbindelse gerne vil gøre din bolig endnu mere attraktiv for potentielle købere. Uanset om du vil have malet på grund af det ene eller det andet, så er det altid en fordel at få hjælp udefra, da et malerprojekt hurtigt kan udvikle sig til at blive uoverskueligt.

Du skal dog ikke vælge den nemmeste og billigste løsning. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten, når det kommer til håndværk, så her er det altid en god idé at vælge et professionelt og erfarent malerfirma. I stedet kan du risikere at skulle male igen kort tid efter, fordi kvaliteten ikke er i orden.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med malerarbejde, og vi benytter os udelukkende af dygtige og kompetente malere. Du kan derfor roligt vælge os til at udføre dit malerprojekt i Klampenborg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få det bedste resultat med erfarne malere

Vi har været i malerbranchen i mange år, hvilket har været med til at give os en bred viden og en stor ekspertise inden for feltet. Så hvis du vælger at indgå i et samarbejde med os, så kan du være sikker på, at du får et flot og holdbart resultat uanset din opgaves indhold og omfang.

Udover vores faglige ekspertise så er der også mange andre fordele, du kan få glæde af ved et samarbejde med os:

 • Nærværende og personlig service
 • Professionel rådgivning og vejledning igennem hele processen
 • Et skræddersyet tilbud
 • En løsning der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker

Med vores professionelle tilgang og høje serviceniveau er du garanteret et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi lægger nemlig stor vægt på at være et malerfirma, der leverer det, de lover.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

En bred vifte af forskellige malerydelser

Gennem årene har vi udført mange forskellige malerydelser og har fået opbygget en masse erfaring. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af forskellige malerydelser hos MalerKanonen, hvor vi er eksperter på alle områder:

Uanset om du skal have malet et enkelt rum eller hele hjemmet, så vil du altid opleve høj kvalitet og solid håndværk. Vi lægger stor vægt på at levere den bedst mulige kvalitet uanset opgavens størrelse og indhold.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du søger et erfarent og kompetent malerfirma med de rette kompetencer, så er MalerKanonen det rigtige valg. Vi står klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt i Klampenborg, så du kan få opfyldt dit ønske om nyt malerarbejde.

Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, som bliver skræddersyet til lige netop dit projekt. I fællesskab finder vi den mest optimale løsning, der stemmer overens med dine kriterier og ønsker.

 

Ofte stillede spørgsmål om malerfirma i Klampenborg

Hvorfor er det vigtigt at ansætte et professionelt malerfirma i Klampenborg?

Professionelle malere har den erfaring og ekspertise, der er nødvendig for at sikre et højkvalitets finish, samt kendskab til de rigtige produkter og teknikker der passer til dit specifikke projekt. Professionelle malerfirmaer, som MalerKanonen, vil også have de nødvendige forsikringer og licenser, som beskytter både dig og malerne under arbejdet.

Hvordan prissætter MalerKanonen deres malerarbejde i Klampenborg?

Priserne for malerarbejde varierer afhængigt af arbejdets omfang, det anvendte materiale og projektets kompleksitet. Hos MalerKanonen tilbyder vi skræddersyede tilbud for at sikre, at du får den mest præcise pris for netop dit projekt. Du kan modtage et gratis og uforpligtende tilbud ved at kontakte os gennem vores hjemmeside.

Hvilke typer malerarbejde tilbyder MalerKanonen i Klampenborg?

MalerKanonen tilbyder en bred vifte af malerydelser, herunder maling af vægge og lofter, træværk, lejligheder, huse, opsætning af filt og spartling af vægge. Vi håndterer projekter af alle størrelser, fra små renoveringer til større ommalinger.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma sikrer dig malerarbejde der er 100 % i orden og ikke skal males om igen om nogle få år. Samtidig slipper du også for mange af de bekymringer og udfordringer, som typisk følger med, når man selv skal stå for at male.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.