Malerfirma Karise

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få professionel hjælp til dit malerprojekt

Tænker du, at det er ved at være på tide at få frisket malingen i hjemmet op, eller trænger du bare til, at der sker noget nyt? Uanset hvad så bør du altid vælge at få hjælp af en professionel maler.

Det kan være, at du er en gør-det-selv-mand og selv overvejer at kaste dig ud i projektet, men hvis du gerne vil være sikker på, at du får et flot resultat med kvaliteten i top, så er et professionelt malerfirma det bedste valg. Der kan også opstå udforudsete udfordringer undervejs i forbindelse med et malerprojekt, og det har en professionel netop kompetencerne til at håndtere.

Så hvis du har brug for professionel hjælp til dit malerprojekt i Karise, så er MalerKanonen det sikre valg. Vi har mange års erfaring inden for branchen og har hjulpet en lang række kunder gennem årene. Vi er derfor den bedste eksperthjælp, du kan få til din maleropgave, hvis du vil have et resultat, der lever op til forventningerne.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et samarbejde med professionel rådgivning og god service

Hos MalerKanonen er vi meget grundige i vores arbejde og leverer altid høj kvalitet. Det gælder både selve malerarbejdet, men også vores serviceniveau. Vi lægger stor vægt på at yde et stykke arbejde, der tager afsæt i dine ønsker og behov. Vi lytter til dig fra start til slut – på den måde er vi sikre på, at vi skaber et resultat, der stemmer overens med dine kriterier.

Det er vores erfaring, at de fleste har brug for rådgivning for at kunne vælge den rette løsning til sin maleropgave. Derfor tilbyder vi altid professionel vejledning og bidrager med gode råd igennem hele processen, så du har de bedste forudsætninger til at vælge den mest optimale løsning til lige netop dit projekt.

Solide resultater og stor kundetilfredshed

Hos MalerKanonen har vi erfaring med mange forskellige områder inden for malerarbejde, og gennem årene har vi skabt stor tilfredshed hos vores kunder med vores malerydelser:

Vi finder altid de bedste og mest holdbare løsninger, så derfor hjælper vi dig også, hvis din maleropgave eksempelvis kræver et miks af flere ydelser. Vores malere har den perfekte kombination af viden, erfaring og ekspertise, så uanset størrelsen af din maleropgave så leverer vi altid den højeste kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et personligt tilbud og få realiseret dine malerdrømme

Mangler du professionel hjælp til dit malerprojekt i Karise eller omegn, så er MalerKanonen et meget stærkt bud, hvis du vil have det gjort ordentligt. Vi har base i Ballerup, men hjælper med maleropgaver over hele Sjælland, så du hurtigt kan få sat dit malerprojekt i gang.

Kontakt os i dag så vi kan få en snak omkring din opgave. Vi kommer altid med et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til lige netop dine ønsker og behov. Et personligt tilbud der bærer præg af høj kvalitet og en fordelagtig pris. Dit malerprojekt er uden tvivl i trygge hænder hos os.

 

Ofte stillede spørgsmål om malerfirma i Karise

Hvorfor skal jeg vælge MalerKanonen til mit malerprojekt i Karise?

Hos MalerKanonen prioriterer vi høj kvalitet og professionel service. Med vores mange års erfaring og dygtige håndværkere sikrer vi, at dit malerprojekt i Karise bliver udført med stor omhu og præcision, hvilket garanterer et flot og holdbart resultat.

Tilbyder MalerKanonen miljøvenlige malerløsninger i Karise?

Ja, vi er forpligtet til at beskytte miljøet og tilbyder derfor miljøvenlige malerløsninger. Vi bruger vandbaserede og lav-VOC (volatile organic compounds) malinger, som er bedre for miljøet og din sundhed.

Hvordan sikrer MalerKanonen, at jeg bliver tilfreds med resultatet?

Vi starter altid med en grundig dialog om dine ønsker og behov. Vores erfarne malere sikrer, at alle detaljer bliver overvejet, og vi tilpasser vores arbejde, så det opfylder dine specifikke forventninger. Vi garanterer tilfredshed ved at levere kvalitetsarbejde og ved at følge op efter projektets afslutning.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.