• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Kalundborg

Flot malerarbejde udført af professionelt malerfirma

Er malingen i din bolig begyndt at se en smule trist og falmet ud? Så er det på tide, at det bliver frisket op. Du skal dog lige overveje det en ekstra gang, inden du selv kaster dig ud i malerprojektet. Der kan nemlig opstå mange bekymringer og udfordringer undervejs i forbindelse med et malerprojekt, som kan være svære selv at håndtere. I stedet bør du vælge en professionel maler, der netop har kompetencerne til at håndtere de udfordringer, der kan opstå. Så kan du i stedet læne dig tilbage, nyde processen og slippe for alle bekymringerne.

MalerKanonen er et stærkt bud på et professionelt malerfirma, der kan hjælpe dig med dit malerprojekt i Kalundborg, hvis du gerne vil have et resultat i topkvalitet. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder, hvor resultatet har været stor succes og tilfredshed. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os til at klare din opgave. Med vores mange års erfaring inden for branchen har vi netop ekspertisen til at kunne udføre din opgave, så du får et unikt resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få eksperthjælp til din maleropgave

Når du vælger MalerKanonen til din maleropgave kan du være sikker på et godt og holdbart resultat. Vi lægger stor vægt på det gode håndværk, og det er vigtigt for os, at det er gennemgående i alt vores arbejde. Udover at du vil opleve stor faglig ekspertise, så vil du også opleve et højt serviceniveau igennem hele processen fra start til slut. Dette viser sig i form af:

 • Professionel og grundig rådgivning med afsæt i dine behov
 • Nærværende og personlige medarbejdere
 • Skræddersyet og personligt tilbud med udgangspunkt i dine ønsker og behov
 • Gennemsigtige priser

Du kan derfor trygt vælge MalerKanonen som din eksperthjælp til dit malerprojekt. Her er godt håndværk og højt serviceniveau en selvfølgelighed. Vi er klar til at hjælpe dig uanset, om din opgave er lille eller stor – her er der plads til alle kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerydelser i høj kvalitet til gode priser

Hos MalerKanonen er du altid garanteret malerydelser i høj kvalitet. Vi bruger udelukkende de bedste håndværkere til vores opgaver, så de har de rette kompetencer til at udføre alle ydelser i den bedste kvalitet:

Uanset hvad du har behov for hjælp til, så kan du være sikker på at få en god pris. Hos MalerKanonen mener vi nemlig, at alle maleropgaver er unikke, så vi tilbyder altid skræddersyede priser frem for standardpriser. Ved ikke at have standardpriser betaler du udelukkede for det, din opgave koster.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hvis du vil have fat i et erfarent malerfirma i Kalundborg eller omegn, så er MalerKanonen det helt rigtige valg. Kontakt os så vi kan få en snak om din opgave og dine muligheder. Vi kommer med et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi bidrager også gerne med inspiration, gode råd og vejledning hvis du har behov for det.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

  Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.