Malerfirma Jægerspris

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Dygtige malere sikrer dig et flot resultat

Søger du en dygtig og erfaren maler i Jægerspris? Så er MalerKanonen et stærkt bud, hvis du gerne vil være sikret et flot og holdbart resultat.

Kvaliteten af malerarbejde kan variere meget, men hos MalerKanonen er du altid sikret topkvalitet, solidt håndværk og malere med sans for detaljerne. Vi har mange års erfaring inden for branchen og har hjulpet en lang række kunder over hele Sjælland med både store og små opgaver. Fælles for dem alle har været stor tilfredshed og glæde, og vi vil derfor også gerne hjælpe dig med dit malerprojekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det kan vi hjælpe dig med hos MalerKanonen

Hos MalerKanonen er vi specialister inden for maling, og vi kan derfor også hjælpe dig med rigtig mange områder inden for malerarbejde:

Vi kan derfor både hjælpe dig med forarbejdet i form af spartling af vægge og opsætning af filt, som i nogle tilfælde er nødvendigt for at få det flotteste og mest ensartede resultat.

Vi hjælper dig selvfølgelig også med selve malerarbejdet, hvor vi både kan hjælpe dig med at friske dine vægge og lofter op, men vi hjælper også gerne med hele lejligheden eller huset, hvis det er hele hjemmet, der trænger til at blive malet på ny. Det kan også være, at du har noget træværk, som du gerne vil have til at fremstå flottere og mere præsentabelt.

Uanset hvad du skal have hjælp til, så kommer vi hos MalerKanonen dig altid til undsætning. Vi har de rette kompetencer til enhver maleropgave, og vi har derfor også kompetencerne til at udføre din. Uanset om din maleropgave er simpel eller kompliceret, så skal vi nok sørge for, at du får et resultat, der lever op til dine ønsker.

Nærværende og personlig service hos MalerKanonen

Udover at du hos MalerKanonen får et flot og veludført stykke malerarbejde, så vil du også modtage en nærværende og personlig service, når du vælger os som dit malerfirma. Vores malere stræber altid efter at levere et flot stykke arbejde i samspil med den bedst mulige service, og de sørger derfor for, at du altid føler dig i trygge hænder igennem hele processen. En proces hvor du kan læne dig tilbage og slippe for de bekymringer og udfordringer, der typisk opstår i forbindelse med et malerarbejde.

Vores malere er nærværende og lytter til dine behov og ønsker, så du får et resultat, der matcher det, du har forestillet dig. Derudover bidrager vi altid med professionel rådgivning og kommer også gerne med gode idéer og inspiration, hvis du har behov for det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på din maleropgave

Alle maleropgaver er unikke, så derfor tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Et tilbud med en skræddersyet løsning der matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag så vi kan få en snak omkring dit projekt, eller hvis du gerne vil vide mere omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Ofte stillede spørgsmål om maler i Jærgerspris

Hvad gør MalerKanonen til det bedste valg for et malerfirma i Jægerspris?

MalerKanonen udgør det bedste valg i Jægerspris på grund af vores årelange erfaring, detaljeorienterede malere, og engagement i at levere topkvalitet i hvert projekt. Fra personlig service til professionel rådgivning, vi sikrer, at dit malerarbejde overstiger forventninger med et holdbart og flot resultat.

Kan MalerKanonen hjælpe med at vælge de rigtige farver og materialer til mit malerprojekt?

Ja, MalerKanonen hjælper gerne med at vælge de perfekte farver og materialer, som vil komplementere dit hjem og holde sig flot i mange år. Vores professionelle malere står klar til at give dig rådgivning og inspiration til både indvendige og udvendige maleropgaver.

Er det muligt at få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Jægerspris gennem MalerKanonen?

Absolut! Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerprojekt i Jægerspris. Uanset projektets størrelse og kompleksitet, skræddersyr vi en løsning, der matcher dine præferencer og krav.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.