• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Holte

Få hjælp af en professionel maler til en god pris

Bor du i Holte, og har du et par vægge, der trænger til at blive frisket op med noget maling? Det kan også være, at hele huset eller lejligheden trænger til en omgang? MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der står klar til at komme dig til undsætning og hjælpe dig med at få malet.

Det er altid en god idé at få hjælp af en professionel maler, så du kan være sikker på, at du får den hjælp, du har brug for. Hos MalerKanonen får du altid hjælp af en dygtig maler, der giver dig et slutresultat af højeste kvalitet. Her er du altid garanteret solidt håndværk og service i top til en god pris.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring bag os med maleropgaver, og vi er klar til at hjælpe dig med både store og små projekter.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved at vælge MalerKanonen som dit professionelle malerfirma

Gennem årene har vi hjulpet mange over hele Sjælland, hvor resultatet har været glade og tilfredse kunder. Vores medarbejdere er kompetente og har erfaring med mange forskellige maleropgaver, så uanset om din maleropgave er simpel eller kompliceret, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Når du vælger os, så følger der nemlig en række fordele med, som blandt andet omfatter:

 • Erfarne og dygtige malere
 • Professionel rådgivning og inspiration
 • Gode priser og service i top
 • Skræddersyet og uforpligtende tilbud

 

Veludført malerarbejde i Holte

Hvis du er på jagt efter kompetente malere i Holte, så er det os, du skal kontakte. Udover at vi udfører et godt stykke malerarbejde, så kan vi også bidrage med inspiration og gode idéer. Det kan være, at du blot har gjort dig nogle tanker og ikke er kommet så langt i processen, men vi er altid klar på at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der matcher dine behov og ønsker.

Hos MalerKanonen kan vi både hjælpe dig med maling af din lejlighed eller hus. Det kan være, at det trænger til en opgradering eller skal males i forbindelse med fraflytning. Vi kan også hjælpe dig med maling af vægge og lofter samt maling af træværk, så det fremstår flottere og mere præsentabel. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt med spartling af vægge og opsætning af filt inden malerarbejdet for at få et mere ensartet udtryk, og det hjælper vi selvfølgelig også gerne med.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os tage en snak om din maleropgave

Vi rådgiver dagligt vores kunder, og vi sidder også klar til at rådgive dig. Du kan både kontakte os, hvis du har brug for noget sparring eller gerne vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud. Alle maleropgaver er forskellige, så derfor tilbyder vi altid, at du kan få en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis din opgave.

Kontakt os i dag, så vi kan få en snak om din maleropgave og finde ud af, hvad den bedste løsning er for dig, så vores dygtige maler i Holte kan komme igang med at male.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.