Malerfirma Hørsholm

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Lokal maler med stor ekspertise

Har du haft den samme farve på væggene gennem flere år, og er du kommet til et punkt, hvor du bare trænger til, at der skal ske noget nyt? Så er det en god idé at få hjælp af en professionel maler. Det kan nemlig være en udfordrende opgave, der kræver kendskab til malerarbejde for at sikre, at resultatet bliver så flot som muligt. Så inden du selv kaster dig ud i projektet, så bør du overveje det en ekstra gang.

Vælger du at få en professionel maler i Hørsholm til at hjælpe dig med dit projekt, så er en dygtig maler fra MalerKanonen et rigtig godt valg. MalerKanonen er nemlig et professionelt malerfirma, hvor der bliver lagt vægt på høj kvalitet, solidt håndværk og god service. Udover maling af vægge, så kan vi også hjælpe med mange andre typer maleropgaver – både indvendig og udvendig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få størst sikkerhed med et professionelt malerfirma

MalerKanonen tilbyder udelukkende dygtige malere, hvor evnerne tydeligt afspejles i det udførte arbejde. Vi sørger altid for, at det bliver god og nem proces med et flot resultat til følge. Du slipper for alle de bekymringer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med malerarbejde, hvis du selv skulle stå for det. Det eneste du i stedet skal gøre er blot at læne dig tilbage og glæde dig til det endelige resultat.

Med mange års erfaring inden for branchen og en lang række tilfredse kunder bag os, så kan du trygt vælge os som dit professionelle malerfirma.

Vælg imellem forskellige malerydelser

Vi er specialister i malerarbejde og har stor erfaring med forskellige områder inden for branchen. Derfor kan vi tilbyde en række forskellige malerydelser, hvor alt bliver udført i høj kvalitet:

Vi hjælper dig både med simple og mere komplicerede opgaver, så uanset omfang og indhold, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fokus på dine ønsker og behov

Hos MalerKanonen har vi erfaret, at vores kunder har mange forskellige ønsker og behov, når det kommer til maleropgaver. Dette imødekommer vi ved ikke at have standardpriser hos MalerKanonen. I stedet laver vi i fællesskab en skræddersyet løsning, hvor du udelukkende betaler for det, som din opgave koster. På den måde får du mest værdi for pengene, og du slipper for at betale overpriser.

Prisen på maleropgaver kan nemlig variere i forhold til rumstørrelse, overfladetype og antal gange, der skal males. Med en skræddersyet løsning tager vi dermed udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får et resultat, der lever op til forventningerne i samspil med den bedst mulige service.

Din professionelle maler i Hørsholm

Hos MalerKanonen er vi klar til at hjælpe dig, så du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi bidrager også altid med professionel rådgivning, så vi finder frem til den bedst mulige løsning. Hvis du har brug for hjælp til dit projekt og blot har gjort dig nogle få tanker, så kommer vi også gerne med inspiration og spændende idéer.

 

Ofte stillede spørgsmål om maler i Hørsholm

Hvilke typer maleropgaver kan MalerKanonen udføre i Hørsholm?

MalerKanonen i Hørsholm specialiserer sig i en bred vifte af maleropgaver, herunder maling af vægge og lofter, træværk, hele lejligheder og huse, samt opsætning af filt og spartling af vægge. Vi håndterer både indvendige og udvendige malerprojekter og tilpasser vores ydelser til dine specifikke behov.

Hvordan får jeg et uforpligtende tilbud fra MalerKanonen?

Du kan nemt anmode om et gratis og uforpligtende tilbud ved at kontakte os direkte via vores kontaktformular på [indsæt website], via e-mail, eller ved at ringe til os. Vi vil gerne discutere dit projekt og give dig en skræddersyet pris baseret på dine unikke krav og ønsker.

Hvorfor vælge MalerKanonen i Hørsholm frem for andre malerfirmaer?

MalerKanonen står ikke kun for høj kvalitet og solidt håndværk, men også for personlig service, skræddersyede løsninger og transparente priser. Vores team har mange års erfaring og en portefølje af tilfredse kunder, der kan vidne om vores engagement i hver eneste opgave. Vi lægger vægt på at opfylde dine ønsker og sikre et resultat, du vil nyde i mange år frem.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.