Malerfirma Herfølge

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Malerfirma med mange års erfaring

Har du brug for at få malet dine vægge, dine lofter eller dit træværk i dit hjem i Herfølge, skal du ikke tøve med at kontakte MalerKanonen. Vi er et professionelt malerfirma, der dækker Herfølge såvel som resten af Sjælland, og vi har den helt rette kombination af ekspertise og erfaring til at løse din opgave på flot og enkel vis.

Hos MalerKanonen bruger vi udelukkende dygtige og kompetente malere, der har mange års erfaring inden for branchen, og som ved, hvad de laver. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder i Herfølge med at renovere slidte vægge og lofter, og fælles for alle opgaver er den store tilfredshed, vi har mødt blandt kunderne og den høje kvalitet, vi har leveret hver eneste gang.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Solidt malerarbejde fra erfarne malere

Vælger du MalerKanonen som din samarbejdspartner, kan du forvente en kontinuerlig høj kvalitet uanset omfanget på din opgave. Vi laver ingen forhastede løsninger, vi overvejer vores handlinger nøje og vi lytter til dine ønsker, så arbejdet kan løses professionelt og til din fulde tilfredshed.

Vi tilbyder flere forskellige ydelser:

Der findes ikke to opgaver, der er 100% identiske, og derfor er det en god idé, hvis vi tager en indledende snak, inden vi afgiver et tilbud til dig. Det kan vi gøre på telefonen, hvis du ringer på tlf. 71745353 eller via mail, hvis du skriver på info@malerkanonen.dk – vi vender naturligvis tilbage så hurtigt vi kan.

Spartling og opsætning af filt

Det har ikke ligefrem noget med maling at gøre, men både spartling og opsætning af filt er en del af det store forarbejde, der skal gøres, hvis du ønsker ensartede og fejlfri vægge i dit hjem. Hos MalerKanonen tilbyder vi at tage os af begge dele, så du slipper for de mange bekymringer og ikke mindst for det hårde slid.

Er du usikker på, om det overhovedet er nødvendigt at spartle/filte hos dig, kan du fortælle det, når du indhenter et tilbud – sammen kan vi med sikkerhed finde frem til, hvad der er nødvendigt og hvad der ikke er i dit hjem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerfirma Herfølge – kontakt os for et tilbud

Hos MalerKanonen arbejder vi ikke med standardpriser, men vi vil meget gerne fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe dig på forskellig vis, ligesom vi gerne vil udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Når vi udfærdiger et tilbud, skræddersyer vi det til den enkelte opgave, og du kan derfor med fordel udfylde vores tilbudsformular med en grundig beskrivelse af alle detaljerne i din opgave – det giver os det bedste udgangspunkt for at finde frem til en skarp og konkurrencedygtig pris til dig.

Udover at male byder vi gerne ind med rådgivning og vejledning, så du kan få inspiration til nye projekter eller optimere det, du allerede er i gang med. Samtidig vejleder vi i forhold til vedligeholdelsen af dine nymalede vægge og lofter, så vi sikrer os, at du ved, hvad du skal gøre, når vi tager afsted efter endt arbejde.

 

Ofte stillede spørgsmål om maler i Herfølge

Hvor hurtigt kan MalerKanonen påbegynde et malerprojekt i Herfølge?

Vores startdatoer varierer afhængigt af den aktuelle arbejdsmængde og årstiden. Vi stræber dog efter at være fleksible og møde vores kunders behov. Kontakt os venligst for at diskutere din specifikke tidsramme, så vi kan udarbejde den bedste plan for dig.

Hvilke typer malerprojekter udfører MalerKanonen i Herfølge?

Vi har erfaring med en række malerprojekter, fra enkeltværelser til hele ejendomme, herunder boliger og erhvervsejendomme. Vores tjenester spænder fra maling af hus, lejlighed, vægge, lofter, træværk, til spartling af vægge og opsætning af filt.

Hvordan sikrer MalerKanonen kvalitet i deres malerarbejde?

Kvalitetssikring er en kerneværdi hos MalerKanonen. Vi bruger kun højkvalitetsmaterialer, og vores erfarne malere er omhyggelige i deres forberedelse og anvendelse. Vi overvåger løbende arbejdets progression og kommunikerer tæt med vores kunder for at sikre, at alle forventninger mødes eller overgås.

 

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.