• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Helsinge

Vælg en erfaren maler til dit malerprojekt

Har du brug for en dygtig maler i Helsinge til at hjælpe dig med dit malerprojekt? Og er du blandt dem, der søger en erfaren og professionel maler? Så er MalerKanonen den rigtige at kontakte.

MalerKanonen er et professionelt malerfirma, hvor solidt håndværk, topkvalitet og god service er nøgleordene. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder over hele Sjælland med både store og små opgaver, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Vi har de rette kompetencer til enhver maleropgave – uanset om den er simpel eller kompliceret. Vi tilbyder altid de bedste malere, så du er garanteret flot malerarbejde i høj kvalitet. Her stræber vi altid efter, at både du og vi er tilfredse med resultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg imellem en række forskellige malerydelser

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi derfor også har erfaring med mange forskellige områder og typer opgaver. Vi har været en del af både simple og komplicerede malerprojekter, og vi kan derfor med garanti også hjælpe dig.

Vores erfaring har også den betydning, at vi kan tilbyde en række forskellige malerydelser:

Hos MalerKanonen kan vi både hjælpe dig med forarbejdet til et malerprojekt i form af spartling af vægge og opsætning af filt, men vi kan også hjælpe dig med selve malerarbejdet. Et malerprojekt kan dog for mange virke uoverskueligt og besværligt, så vi er også altid klar på at bidrage med kompetent rådgivning, inspiration og gode idéer.

Vores erfaring er, at mange af vores kunder har en begrænset viden omkring malerarbejde. Derfor deler vi altid med glæde ud af vores faglige viden og ekspertise, så du er bedst muligt stillet. Vi hjælper dig også gerne med rådgivning omkring hvilken løsning, der bedst matcher det, som du gerne vil have.

Alle maleropgaver er unikke hos MalerKanonen

Selvom vi tilbyder en række forskellige ydelser, så mener vi hos MalerKanonen stadig, at alle maleropgaver er unikke og kan variere meget fra hinanden. Det kan eksempelvis være, at lige præcis din opgave kræver et miks af forskellige malerydelser. Det kan også variere i forhold til rumstørrelse, overfladetype og antal gange, der skal males. Af den grund tilbyder vi heller ingen standardpriser, hvilket betyder, at du kun betaler for de ydelser, du skal bruge og ikke en krone mere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Når du kontakter os hos MalerKanonen, så får du derfor altid et gratis og uforpligtende tilbud. En skræddersyet løsning der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Som kunde hos os er du nemlig altid i centrum, og vi stræber altid efter, at slutresultatet bliver lige præcis, som du vil have det.

Kontakt os i dag så vi kan få en uforpligtende snak omkring dit malerprojekt, hvor du er henne i processen, og hvad vi kan hjælpe dig med. Vi sørger for, at det hele bliver en nem proces, hvor du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til det endelige resultat.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på udførelse af malerarbejde kan variere en del. Der er nemlig flere ting, der påvirker den endelige pris, og derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for enhver opgave. Der er f.eks. forskel på prisen i forhold til rumstørrelse, overfladetype, antal gange der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.