Malerfirma Hellebæk

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Håndværket kommer i første række

Sætter du pris på høj kvalitet og godt håndværk – også når det kommer til vedligeholdelsen af din bolig – så er MalerKanonen den rette samarbejdspartner, hvis du står overfor en større eller mindre maleopgave. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring inden for branchen, og hver og én sætter de en ære i at udføre et godt stykke arbejde hver eneste dag.

Trænger dine vægge og lofter, dit træværk eller facaden på dit hus til en kærlig hånd, kan vi hjælpe dig videre. Hos MalerKanonen har vi en bred vifte af kompetencer på rygraden, og vi kan både vejlede dig undervejs i processen og udføre det hårde arbejde til perfektion. Vi garanterer en høj service, en konkurrencedygtig pris og et flot resultat – og så leverer vi naturligvis til tiden.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Spartling, maling og opsætning af filt

Hos MalerKanonen håndterer vi enhver opgave, der er forbundet med malerfaget, og vi skelner ikke mellem små og store projekter – uanset hvad går vi til opgaven med stor professionalisme og respekt for detaljerne. Glade kunder er det, vi lever af, og derfor går vi langt for at skaffe dig en rigtig god pris på opgaven, ligesom vi ikke forlader dit hjem, før vores arbejde er udført til fuld tilfredshed.

Vores malerfirma i Hellebæk tilbyder blandt andet:

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om vi kan løse din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan fange MalerKanonen på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk – vi vender tilbage så hurtigt som muligt med svar på dine spørgsmål.

God dialog giver et godt samarbejde

Skal du bruge et professionelt malerfirma i Hellebæk, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Hos MalerKanonen tror vi på, at ærlighed og en god dialog danner grobund for et effektivt og godt samarbejde, hvor vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig.

Vi forventningsafstemmer altid, inden vi går i gang med en opgave, og vi garanterer dig, at vi altid bliver færdig til aftalt tid. Inden vi udarbejder et tilbud på dit projekt, spørger vi ind til væsentlige detaljer, og det betyder, at den pris du får fra os, er fast; der kommer ingen skjulte gebyrer eller pludselige ekstraomkostninger, der slår bunden ud af dit budget.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maling af hus og lejlighed er en stor ting, og for os er det essentielt, at du føler dig i trygge hænder undervejs i processen. Har du spørgsmål, eller er du usikker på noget, skal bare spørge os – vi vil meget gerne svare. Vil du have et tilbud fra MalerKanonen, kan du udfylde vores tilbudsformular med en detaljeret beskrivelse af den opgave, vi skal løse, og så vender vi tilbage med en skarp og konkurrencedygtig pris i løbet af kort tid.

Vi glæder os til at levere et flot stykke arbejde, når vi maler dit hjem i Hellebæk, og vi lover dig en god service og en høj kvalitet.

 

Ofte stillede spørgsmålom maler i Hellebæk

Hvordan vælger jeg det bedste malerfirma i Hellebæk til min opgave?

For at vælge det bedste malerfirma i Hellebæk, bør du overveje flere faktorer: sørg for, at firmaet har gode kundeanmeldelser, se efter mange års erfaring i branchen, tjek at de tilbyder en bred vifte af tjenester, og bekræft, at de kan give et uforpligtende tilbud. I MalerKanonen tager vi stolthed i vores arbejde og tilstræber at levere høj kvalitet, professionel service og konkurrencedygtige priser. Vi inviterer dig til at kontakte os for at diskutere din opgave og se, hvordan vi kan møde dine specifikke behov.

Tilbyder MalerKanonen miljøvenlig maling i Hellebæk?

Ja, hos MalerKanonen er vi engagerede i at beskytte miljøet og tilbyder miljøvenlige malingmuligheder for kunder, der ønsker et mere bæredygtigt valg. Lad os vide, hvis du foretrækker miljøvenlige produkter, og vi vil tilpasse vores tilbud derefter.

Hvor lang tid tager det at male et hus i Hellebæk?

Tidsrammen for at male et hus kan variere afhængigt af størrelsen af ejendommen, projektets kompleksitet, vejret og andre faktorer. Hos MalerKanonen forventningsafstemmer vi altid inden projektstart og garanterer at vi bliver færdige til aftalt tid. Kontakt os for et mere præcist tidsanslag baseret på dine specifikke krav.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma sikrer dig malerarbejde der er 100 % i orden og ikke skal males om igen om nogle få år. Samtidig slipper du også for mange af de bekymringer og udfordringer, som typisk følger med, når man selv skal stå for at male.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.