Malerfirma Glostrup

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Det gode håndværk til en skarp pris

Drømmer du om at få malet væggene eller træværket i din bolig af erfarne og professionelle malere, så er MalerKanonen den rette til opgaven. Vi har mange års erfaring i branchen og går til alle opgaver med ildhu. Vi lytter til vores kunder og bidrager gerne med idéer til gode løsninger, og alle opgaver løser vi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du brug for en professionel maler i Glostrup, der går op i kvalitet og detaljer, uanset om væggene skal spartles, lofterne skal males eller det udendørs træværk skal have en opdatering, skal du endelig kontakte os, så vi kan give dit et rigtig godt tilbud.

Vi sender den rette person til at løse din opgave. Vi har et helt hold af malere med mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer bag os, og vi garanterer høj service, et flot resultat og en skarp pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Når træværket skal males

Står du overfor et større eller mindre projekt i din bolig, er det en god idé at få professionelle folk til at løse arbejdet for dig. Skal du have malet dit træværk, eller skal du have filt på væggene, kan vi løse opgaven for dig.

Vi er vigtigt for os, at du er tryg ved processen undervejs, og derfor skal du endelig spørge ind til emnet, stille spørgsmål om processen eller søge vejledning, hvis du har brug for gode råd i processen. Det hjælper vi gerne med, så vi kan sikre os, at vi får løst opgaven bedst muligt.

Hvis du er i tvivl om, hvilke opgaver vi kan løse for dig, så spørg gerne eller dan dig et overblik her:

 • Vi leverer altid høj kvalitet og service
 • Vi vejleder om alt indenfor maling, spartling og filtopsætning
 • Vi maler vægge og lofter i lejlighed og hus
 • Vi spartler vægge
 • Vi sætter filt op
 • Vi giver gode råd om vedligeholdelse

Vi kan altså vejlede og rådgive dig både før, under og efter processen, og det arbejde vi udfører er af høj kvalitet. Dialog er udgangspunktet for et godt samarbejde, og sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig – og det selvfølgelig til en skarp pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en god pris hurtigt

Vi forlader ikke dit hjem, før vores opgaver er godt udført, og vi tager ikke opgaven på os, før vi er enige om betingelserne og vi sammen har snakket om pris og vilkår for arbejdet. Vi kan ikke sætte en pris på forhånd, før vi har hørt mere om dit projekt, da der er mange elementer i malerarbejdet, som kan spille ind. Kontakt os derfor gerne ved at udfylde vores formular, og beskriv dit projekt, så vender vi tilbage så snart som muligt. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk.

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud fra MalerKanonen, og vi garanterer dig, at vi er den helt rigtige samarbejdspartner, hvis du har brug for et professionelt malerfirma i Glostrup.

 

Ofte stillede spørgsmål om maler i Glostrup

Hvorfor vælge MalerKanonen som mit malerfirma i Glostrup?

Hos MalerKanonen i Glostrup går vi over det sædvanlige for at levere en service, der møder og overgår vores kunders forventninger. Med års erfaring, engagement i hvert eneste projekt og et dedikeret hold af faglærte malere, tilbyder vi et arbejde af højeste kvalitet, omhyggelig attent på detaljerne, og altid til konkurrencedygtige priser. Vi forstår vigtigheden af god kommunikation og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at hver en detalje af dit malerprojekt bliver realiseret præcis, som du forestiller dig det. Vores mål er ikke blot at møde dine forventninger, men at overgå dem og sikre, at din oplevelse med os er så positiv, at vi bliver dit foretrukne valg for fremtidige malerarbejder.

Hvad er inkluderet i et malertilbud fra MalerKanonen?

Et malertilbud fra os inkluderer en detaljeret beskrivelse af de tjenester, vi vil levere, herunder grundig forberedelse af overflader, reparation af små skader, anvendelse af kvalitetsmaling og finisharbejde. Vi giver også en estimeret tidsramme for fuldførelsen af projektet samt en komplet prisopstilling uden skjulte gebyrer.

Hvor lang tid tager et gennemsnitligt malerprojekt i en bolig?

Varigheden af et malerprojekt kan variere afhængigt af størrelsen på området, som skal males, og projektets kompleksitet. Mindre projekter, såsom en enkelt væg eller et værelse, kan ofte færdiggøres på en enkelt dag, mens større projekter, som hele hjem eller udvendigt træværk, kan tage adskillige dage. Vi stræber efter at minimere forstyrrelser i dit hjem og vil diskutere en præcis tidsplan under vores første konsultation.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

  Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.