Malerfirma Gladsaxe

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Lokal maler med sans for detaljerne

Malerarbejde skal udføres med håndværk og kvalitet for øje – alternativt risikerer du, at der skal males igen inden for en kort årrække, og det er ikke bare spild af penge, men også af kræfter, bekymringer og materialer.

Har du en bolig, hvor vægge, lofter og træværk trænger til ny maling, kan du med fordel lade en professionel maler varetage opgaven – én der går op i de små detaljer, som udelukkende bruger kvalitetsmaterialer og som sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde hver gang. Det gør MalerKanonen – dit lokale malerfirma i Gladsaxe. Vi garanterer dig et flot resultat, der holder i mange år, og vi leverer naturligvis til tiden, som vi har aftalt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerfirma i Gladsaxe med stor erfaring

En af de ting, der kendetegner MalerKanonen er vores lange erfaring inden for malerbranchen. Gennem årene har vi udført alle former for malerarbejde i både Gladsaxe og på resten af Sjælland – og altid til stor tilfredshed for vores kunder. Vi løser både små og store opgaver med omhu og professionalisme, og vi kan også løse din.

Vi tilbyder blandt andet:

Uanset om vi skal male en enkelt væg eller hele dit hjem fra ende til anden, forlader vi ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet. Din tilfredshed er vores levebrød, og vi går altid de ekstra skridt, der skal til for at skabe det bedst mulige resultat til glæde for både dig og os.

Specialister til alle opgaver

Hos MalerKanonen ønsker vi at være dit foretrukne malerfirma i Gladsaxe, og en af de ting, vi gør, for at opnå det, er at udføre malerarbejde af suveræn kvalitet hver gang. Det kan vi, fordi vi har de dygtigste malere tilknyttet virksomheden, og fordi vi udelukkende anvender materialer af høj kvalitet.

Medarbejderne hos MalerKanonen har alle mange års erfaring i malerbranchen, og med tiden er de blevet specialister på hver deres område. Det betyder, at vi kan sammensætte det perfekte hold til at løse din opgave, så du er garanteret et solidt håndværk og ikke mindst en god service fra nærværende og stabile malere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud på din opgave

Leder du efter et professionelt malerfirma i Gladsaxe, vil vi meget gerne give vores bud på din opgave. Det er enkelt og let at udfylde vores tilbudsformularmed en beskrivelse af dit projekt, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt med en fast pris – hos os er der ingen skjulte gebyrer eller pludselige ekstraomkostninger.

Vil du gerne tale med en maler, inden du indhenter et tilbud, kan du ringe på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk – her sidder professionelle malere klar til at svare på dine spørgsmål.

Prisen på malerarbejde kan vi ikke give dig her på siden, men du er velkommen til at tage et kig på vores priseksempler for at få indblik i prisniveauet. Hos MalerKanonen arbejder vi ikke med standardpriser, og det betyder, at vi skræddersyer tilbuddet til dig efter din opgave, da det giver den skarpeste pris – og det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud.

 

Ofte stillede spørgsmål om MalerKanonen i Gladsaxe

Hvilke typer malerarbejde tilbyder MalerKanonen i Gladsaxe?

I Gladsaxe tilbyder vi en bred vifte af malerarbejde, herunder maling af indendørs og udendørs vægge, lofter, træværk, samt hele huse og lejligheder. Vi tilbyder også specialiserede tjenester som spartling og opsætning af filt.

Hvordan sikrer MalerKanonen kvaliteten af deres arbejde i Gladsaxe?

Vores team i Gladsaxe består af erfarne malere, der bruger kvalitetsmaterialer og -teknikker. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer, at hvert projekt lever op til både vores og kundens høje standarder.

Tilbyder MalerKanonen miljøvenlige malerløsninger i Gladsaxe?

Ja, vi er forpligtet til at beskytte miljøet og bruger miljøvenlige materialer og metoder, hvor det er muligt. Vi er dedikerede til at reducere vores miljøpåvirkning i alle aspekter af vores arbejde.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.