• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Frederikssund

Erfarne malere til dit projekt

Står du overfor et større eller mindre malerprojekt derhjemme, er MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Vi er et hold af erfarne og professionelle malere, der er kvalitetsbevidste, går op i detaljerne og det gode håndværk og foretrækker en god og ærlig kontakt med vores kunder.

I MalerKanonen søger vi et stærkt samarbejde med vores kunder, vi lytter til dine ønsker og kommer gerne med nye vinkler og idéer til den mest optimale løsning, så prisen ikke bliver højere, end den behøver at være – og vi giver altid fair og gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerfirma Frederikssund: Det gode håndværk først

Det er vigtigt for os, at du bliver glad og tilfreds med det resultat, vi leverer. Derfor går vi altid til enhver opgave med ildhu, omhyggelighed og med det gode håndværk for øje. Vi er professionelle, og mangler du en maler i Frederikssund til dit træværk, vægge eller andet, så kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe på tif. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk for en indledende snak – eller du kan læse med nedenfor.

Helt overordnet kan vi hjælpe med:

Ikke to opgaver er ens, og derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du er i tvivl eller har brug for vejledning til dit projekt. Lad os høre, hvad du søger hjælp til, så finder vi de rigtige folk til din opgave – og du kan være sikker på, at du bliver tilfreds med resultatet, da alle vores medarbejdere er professionelle, nærværende og lyttende.

Skab dig et overblik

Søger du et malerfirma i Frederikssund, har vi de rette folk. Har du lyst til at se mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kig gerne rundt på siden her, hvor vi har flere eksempler på opgaver liggende. De viser, hvad vi tidligere har lavet og hvad prisen var, og det kan du bruge til at skabe et overblik og få en idé om vores prisniveau. Generelt er vores priser gode og konkurrencedygtige og ligger på et niveau, hvor vi kan garantere dig et godt stykke arbejde, god kvalitet og høj service. Vil du kende prisen for dit projekt, så udfyld gerne formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et skarpt og gennemsigtigt tilbud, der naturligvis er både gratis og uforpligtende at modtage.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

At vores priser og tilbud er gennemsigtige, betyder, at du kan se præcis, hvad du betaler for, hvornår du skal betale og hvorfor det koster, hvad det gør. God service og et højt kvalitetsniveau er noget vi arbejder hårdt for at opretholde, og derfor skal du hellere kontakte os en gang for meget end en gang for lidt, så vi kan få en god dialog om din opgave. Vi udfører alt med henblik på at løse dit projekt bedst muligt.

Når du bruger MalerKanonen, kan du være sikker på at hyre et hold erfarne malere, der sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde efter de anvisninger, vi har aftalt – og vi forlader først dit hjem, når arbejdet er udført.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

    Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

  • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.