Malerfirma Fredensborg

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få en erfaren maler til dit malerprojekt

Står du med et stort malerarbejde, og overvejer du at gå igang med det selv? Så bør du overveje, om det er besværet værd. Et veludført stykke malerarbejde kræver nemlig mange overvejelser og beslutninger omkring fremgangsmåde, materiale, teknik og meget andet. Derudover tager det også en masse af din tid, kræfter og ikke mindst økonomi – og så kan der opstå uforudsete udfordringer og problemer undervejs.

I stedet bør du overveje at få hjælp af et professionelt malerfirma, hvis du vil være sikker på et flot resultat, hvor kvaliteten er i top. Det gør, at du kan lægge alle bekymringerne fra dig og i stedet se til, imens dit malerarbejde bliver klaret for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få din maleropgave klaret på effektiv vis

Når du vælger MalerKanonen som dit professionelle malerfirma, så kan du være sikker på, at du får hjælp af en erfaren og kompetent maler, der klarer opgaven på effektiv vis. Alle vores malere har mange års erfaring inden for branchen og har erfaring med mange forskellige typer maleropgaver. Så hvis du er på udkig efter den bedste maler i Fredensborg, så er MalerKanonen et stærkt bud. Vi er altid klar til at komme dig til undsætning og hjælpe dig med dit projekt, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Vi hjælper dig uanset, om din maleropgave er lille eller stor. Vores erfaring inden for branchen gør nemlig, at vi kan hjælpe dig uanset indhold og omfang. Vores malerydelser hos MalerKanonen dækker blandt andet:

Vi kan altså både hjælpe dig med det indvendige malerarbejde, men også det udvendige. Vi hjælper dig også gerne med spartling af vægge eller opsætning af filt, hvis der er behov for det. Vi stræber nemlig altid efter, at du får det flotteste resultat, hvor både du og vi er tilfredse med udfaldet.

Professionel rådgivning med stor ekspertise

Alle maleropgaver er forskellige, så derfor er mulighederne også mange, når det kommer til malerydelser. Det kan virke uoverskueligt for mange, men hos MalerKanonen tilbyder vi altid professionel rådgivning, så du bliver guidet igennem hele forløbet. Vi hjælper dig uanset hvor, du er i processen – både når du blot har gjort dig de første tanker omkring dit malerprojekt, men også når du egentlig er klar til selve udførelsen af malerarbejdet.

Uanset hvad du ønsker hjælp til, så bidrager vi altid med rådgivning, inspiration og gode idéer, så hele processen bliver mere overskuelig for dig som kunde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

I fællesskab finder vi en løsning til dit malerprojekt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Tilbuddet bliver skræddersyet til lige netop din opgave, så den stemmer overens med dine ønsker og behov. På den måde får du mest værdi for dine penge, og du får et resultat, der vil skabe glæde i mange år frem.

Du kan også altid kontakte os, hvis du vil vide lidt mere om os, og hvad vi kan hjælpe lige netop dig med.

 

Ofte stillede spørgsmål om maler i Fredensborg

Hvorfor vælge MalerKanonen som mit malerfirma i Fredensborg?

At vælge MalerKanonen betyder, at du får et dedikeret hold af erfarne malere, der forpligter sig til at levere arbejde af højeste kvalitet. Vi forstår de lokale forhold i Fredensborg og tilpasser vores malerservices til dit specifikke behov, uanset om det er privat eller erhverv. Med MalerKanonen får du ikke alene håndværk af høj standard, men også personlig rådgivning og en skræddersyet løsning, der sikrer, at dit projekt forbliver indenfor budget og tidsramme.

Hvilke typer maleropgaver kan MalerKanonen udføre i Fredensborg?

MalerKanonen kan udføre et bredt spektrum af maleropgaver i Fredensborg, herunder maling af indendørs og udendørs overflader, maling af træværk, maling af lejligheder og huse, samt specialopgaver som spartling, opsætning af filt og tapet. Vi er udstyret til at håndtere både mindre og større projekter for private og erhvervskunder.

Tilbyder MalerKanonen miljøvenlige maling løsninger?

Ja, i MalerKanonen er vi bevidste om vores påvirkning af miljøet og tilbyder miljøvenlige malingsalternativer. Vi arbejder med produkter, der har lav VOC (Flygtige organiske forbindelser), og vælger leverandører, der er forpligtede overfor bæredygtighed. Spørg os gerne om vores grønne maling muligheder for dit projekt.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.