Malerfirma Bagsværd

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få professionel hjælp til malerarbejdet

Flot malerarbejde har stor betydning for hjemmets udtryk og udseende. Det gælder både det udvendige malerarbejde, men også det indvendige på vægge og lofter. Selvom resten af dit hjem er flot og velholdt, så kan trist og falmet maling ødelægge helhedsindtrykket.

Hvis du ønsker at gøre noget ved malingen i hjemmet, så er det altid en god idé at få professionel hjælp. En professionel maler kan skabe det flotte resultat, som dit hjem fortjener. Med en erfaren og dygtig maler er du også sikret et resultat, der er holdbart, så du slipper for at skulle male igen få år efter.

Et stærkt bud på et professionelt malerfirma er MalerKanonen, hvor du kan få en dygtig maler i Bagsværd eller et andet sted på Sjælland. Vi tilbyder altid dygtige og erfarne malere med de rette kompetencer til enhver maleropgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange års erfaring med malerarbejde

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring inden for branchen, hvor vi har udført både store og små opgaver. Det har skabt en lang række glade og tilfredse kunder, da vi altid stræber imod at levere det bedst mulige resultat i samspil med den bedst mulige service. Så hvis du ønsker et veludført stykke malerarbejde, men også nærværende og personlig service, så er det os, du skal vælge som din maler.

Vi hjælper altid med at finde den rette løsning til vores kunder, som stemmer overens med de konkrete behov og ønsker. Vi bidrager også gerne med professionel rådgivning og inspiration, hvis du ikke er så langt i processen og har brug for sparring.

Vi hjælper uanset indhold og omfang af dit projekt

Hos MalerKanonen har vi erfaring med mange forskellige områder inden for malerarbejde, og vi kan hjælpe med alt fra simple til komplicerede maleropgaver. Så uanset indhold og omfang af dit projekt, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vores mange års erfaring inden for branchen gør også, at vi kan tilbyde en række forskellige malerydelser:

Vi hjælper dig altså både med det praktiske malerarbejde, men også selve forarbejdet i form af opsætning af filt og spartling af vægge, som i nogle tilfælde er nødvendigt for at opnå det flotteste resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en god pris på din maleropgave

Et flot og holdbart stykke malerarbejde. Det er det, du får, hvis du vælger MalerKanonen som din professionelle maler i Bagsværd eller et andet sted på Sjælland. Vi ved, at vores dygtige og kompetente malere kan matche dine ønsker og behov, så du får et resultat, der lever op til forventningerne.

Så hvis du har brug for hjælp til dit malerarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er af den overbevisning, at alle maleropgaver er unikke, så derfor tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Tilbuddet bliver skræddersyet til dig, så du udelukkende betaler for det, som din opgave koster.

Du må også meget gerne kontakte os, hvis du ikke er så langt i processen og gerne vil rådgives i hvilken løsning, der passer bedst til dig.

 

Ofte stillede spørgsmål om maler i Bagsværd

Hvorfor vælge MalerKanonen som malerfirma i Bagsværd?

MalerKanonen har mange års erfaring med malerarbejde i Bagsværd og resten af Sjælland. Vi tilbyder professionelt udført malerarbejde, høj kvalitet og personlig kundeservice. Vores kunder vælger os for vores pålidelighed og evne til at levere flotte resultater der holder i mange år.

Hvilke typer maleropgaver kan MalerKanonen udføre i Bagsværd?

Vores erfaring dækker et bredt spektrum af maleropgaver – fra omhyggelig maling af vægge og lofter til detaljeret arbejde på træværk, samt større projekter som maling af hele lejligheder og huse. Vi kan også tage os af forarbejde som opsætning af filt og spartling af vægge.

Hvordan får jeg et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Bagsværd?

Du kan nemt få et gratis og uforpligtende tilbud ved at kontakte os gennem vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til os. Vi leverer skræddersyede tilbud der nøjagtigt afspejler de arbejder, som skal udføres, for at sikre, at du får en fair og transparent pris.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.