Malerfirma Allerød

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få hjælp af en professionel maler

Trænger malingen på væggene til at blive frisket op? Eller er det måske udvendigt, at der trænger til at blive malet? Det kan også være, at der blot trænger til at ske noget nyt. Et frisk pust til hjemmet. Uanset hvad du har behov for af malerarbejde, så er MalerKanonen klar til at hjælpe dig med at udføre dine idéer og tanker til praksis.

MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der har mange års erfaring med malerarbejde. Vi udfører malerarbejde i Allerød og resten af Sjælland, hvor vi har udført både store og små opgaver. Fælles for dem alle er stor kundetilfredshed og glæde. Du kan derfor trygt vælge os som din professionelle maler i Allerød. Vi sørger for, at du får det flotteste resultat, der lever op til dine behov og ønsker. Et resultat der kan skabe glæde i mange år frem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordelene ved at vælge MalerKanonen

Når du vælger MalerKanonen til at udføre dit malerarbejde, så er der mange fordele der følger med. Du vil først og fremmest opleve solidt håndværk og stor ekspertise, men også nærværende og personlig service:

 • Professionelle malere med mange års erfaring
 • Flot og holdbart malerarbejde
 • Skræddersyet løsning med fokus på dine ønsker og behov
 • Professionel rådgivning og sparring

Hos MalerKanonen stræber vi altid efter, at du som kunde får det resultat, du forventer. Et veludført stykke malerarbejde, der matcher dine ønsker og behov. I starten og i løbet af processen lægger vi derfor meget vægt på professionel rådgivning og bidrager også gerne med inspiration og gode idéer.

Høj kvalitet der skinner igennem

Alle vores maleropgaver bliver udført af erfarne malere, der går ind for høj kvalitet. Her bliver der på ingen måde gået på kompromis – og det gælder uanset om din opgave er simpel eller kompliceret.

Vi har erfaring med mange forskellige typer maleropgaver, og vi kan derfor også tilbyde en række forskellige malerydelser:

Vi kan dermed både hjælpe dig med malerarbejde indvendig og udvendig. Vi hjælper også gerne med opsætning af filt og spartling af vægge, som i nogle tilfælde er nødvendigt for at skabe det flotteste resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud

Ved at vælge MalerKanonen som dit professionelle malerfirma, så slipper du for skjulte omkostninger og uforudsete udfordringer. Her ved du, hvad du får, og du betaler udelukkende for det, som din maleropgave koster – og ikke en krone mere.

Af den grund har vi ingen standardpriser hos MalerKanonen, da alle maleropgaver er forskellige og kan variere i forhold til rumstørrelse, overfladetype og antal gange, der skal males. I stedet tilbyder vi et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave, hvor du får en løsning, der er skræddersyet til lige netop din opgave.

Kontakt os i dag så du kan høre mere omkring dine muligheder, og hvad vi kan hjælpe dig med. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

 

Ofte stillede spørgsmål om MalerKanonen i Allerød

Hvilke typer malerarbejde tilbyder MalerKanonen i Allerød?

Hos MalerKanonen i Allerød tilbyder vi en bred vifte af malerarbejde, herunder maling af indvendige og udvendige vægge, lofter, træværk, lejligheder og huse. Vi tilbyder også opsætning af filt og spartling af vægge for at sikre et flot og holdbart resultat.

Hvordan sikrer MalerKanonen kvaliteten af deres arbejde i Allerød?

Kvalitet er vores højeste prioritet. Alle vores maleropgaver i Allerød udføres af erfarne og professionelle malere, der bruger kvalitetsmaterialer og -teknikker. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset opgavens størrelse eller kompleksitet.

Tilbyder MalerKanonen skræddersyede løsninger til kunder i Allerød?

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger til alle vores kunder i Allerød. Vi forstår, at hver kunde har unikke behov og ønsker, og vores team arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at det endelige resultat opfylder dine specifikke krav.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på udførelse af malerarbejde kan variere en del. Der er nemlig flere ting, der påvirker den endelige pris, og derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for enhver opgave. Der er f.eks. forskel på prisen i forhold til rumstørrelse, overfladetype, antal gange der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.