• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Albertslund

Lad drømmen om nymalede vægge gå i opfyldelse

Er boligdrømmen nymalede vægge eller træværk udført af håndværkere, så er det vigtigt, at du udvælger de rette til at løse opgaven for dig, så du får høj kvalitet til rimelige penge. Hos MalerKanonen går vi til alle opgaver med stor professionalisme og entusiasme, vi udfører både store og små opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten og vi gør det altid med det gode håndværk for øje.

I Albertslund har vi en række af de bedste malere på holdet, og alle som en har de mange års erfaring bag sig. De har en bred vifte af kompetencer at trække på, og vi leverer derfor altid et godt og gennemarbejdet stykke arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få rådgivning og kom sikkert i mål

Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, om man ved, hvad man gerne vil have udført af arbejde i sin bolig – er du blandt dem, der er usikre, og vil du gerne have vejledning og gode råd, så klarer vi den. Sammen finder vi frem til den rette løsning.

Er du usikker på, om du skal have spartlet dine vægge, før du skal have malet, så kontakt os på tlf. 71745353 eller send en mail på info@malerkanonen.dk, så tager vi en indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan være helt sikker på, at vi yder den bedste service og råder dig til det, der er helt rigtigt for dig og din bolig.

Hos MalerKanonen udfører vi blandt andet:

 • Maling af hus
 • Maling af lejlighed
 • Maling af træværk
 • Maling af vægge og lofter
 • Spartling af vægge
 • Opsætning af filt

Ønsker du hjælp til andet end det, vi har beskrevet, er du velkommen til at kontakte os, så skal vi se, hvad vi kan gøre.

Kvaliteten er altafgørende

Hos MalerKanonen har vi stort fokus på kvalitet og brug af gode materialer, og skal du have malet dit træværk eller dine vægge, garanterer vi, at det bliver gjort med gode materialer. Et godt slutresultat kræver omtanke og sans for detaljerne, det kræver at man gør sit grundarbejde ordentligt – og det gør vi.

Med MalerKanonen på holdet får du et fuldendt resultat af høj kvalitet. Gennem årene har vi malet hos mange kunder i Albertslund, der hver især har været begejstrede for det arbejde, vi har udført – vi håber, du bliver den næste.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt malerfirma i Albertslund

Mangler du en dygtig maler i Albertslund til en fair pris, så kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud. Det gør du bedst ved at udfylde vores formular, hvor du beskriver opgavens omfang og venter på, at vi vender tilbage.

Vi fastsætter ikke priser på forhånd, men tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og det arbejde, der skal udføres. På den måde får du den bedste og mest gennemskuelige pris til dit projekt, og vi får mulighed for at yde den høje service, vi er kendt og respekteret for – og vi lover dig, at du får seriøse, erfarne og kvalitetsbevidste malere til at udføre din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.