• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Vojens

Garanti for flot og professionelt malerarbejde

Vil du være 100 % sikker på, at det malerarbejde, der skal laves hos dig, er i rigtig god kvalitet? Så er valget af et malerfirma med dygtige malere den rette vej at gå. Hos MalerKanonen får du nemlig besøg af en lokal maler i Vojens, som sikrer dig professionelt arbejde til en god pris.

Vi udfører maleropgaver i høj kvalitet til både private og virksomheder. Uanset om opgaven er lille eller stor, så kan vores erfarne folk klare opgaven med stor tilfredshed til følge. Har du brug for en kompetent mand til din opgave, kan du derfor trygt kontakte os og få et godt tilbud på en maler.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved MalerKanonen

Malerarbejde i høj kvalitet, der udføres til tiden, er én af grundene til, at vi er blevet et populært valg, når der er behov for et godt malerfirma i Vojens eller andre steder i landet. Vi har nemlig glade kunder i Vojens og mange andre danske byer, der har fået flot og veludført malerarbejde.

Vælger du os til din opgave, kan du se frem til flere fordele:

 • Vi giver et skræddersyet tilbud med en god pris
 • Vi udfører professionelt malerarbejde
 • Vi giver 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Vi yder god service og kompetent rådgivning
 • Vi skaber sikkerhed for et flot resultat

Udover det gode håndværk, som vores dygtige folk kan levere, så er vi også glade for at kunne fortælle, at du får en god pris på din maler, når du vælges os til din opgave. Vi sikrer dig professionel kvalitet, som er flot og holdbart. Og det giver værdi for pengene, uanset ønsker til slutresultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi udfører vidt forskellige maleropgaver

Som kunde hos MalerKanonen kan du få malet vægge og lofter, badeværelse, køkken og meget andet i din bolig. Og har du en virksomhed eller butik, kan vi også sikre dig et flot resultat. Hos os er mulighederne mange, hvilket er en klar fordel for dig.

Vores priser på malerarbejdet giver dig god værdi og luft i budgettet til andre opgaver, som måske står på din liste. Ønsker du derfor at få billigt malerarbejde, som også er af høj kvalitet, kan vi levere begge dele. Sådan har oplevelsen været for rigtig mange kunder i Vojens og andre danske byer.

Få et godt tilbud på din maleropgave

Ønsker du en god pris på en maler i Vojens? Så kan du få den som en del af et godt tilbud hos os. Vi tilpasser vores tilbud, så det matcher dine ønsker og behov. Det er god service og en god start på samarbejdet. Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker professionelt malerarbejde i eller omkring Vojens. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.