• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Thisted

Hos MalerKanonen får du professionelt malerarbejde

Skal der males vægge og lofter i en bolig, erhvervslokaler eller lignende, får du de flotteste og mest holdbare resultater med et malerfirma. Dygtige malere med professionelt udstyr og materialer af høj kvalitet giver trods alt større garanti for godt arbejde. Skal du bruge en maler i Thisted, så du kan nå i mål med dit projekt, er hjælp udefra derfor en klog beslutning.

MalerKanonen er et malerfirma med dygtige, lokale malere og mere end 10 års erfaring i malerfaget. Vi har mange glade kunder i Thisted og resten af landet, som har fået udført malerarbejde i høj kvalitet. Og naturligvis til en god pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor kan du trygt vælge os

MalerKanonen er en landsdækkende specialist i malerarbejde til både private og erhverv. Vi tilbyder alle vores kunder godt og billigt malerarbejde, der udføres til tiden og efter kundens ønsker. Men der er også andre fordele ved at vælge os til din opgave:

 • Vi giver et skræddersyet tilbud med en fast pris
 • Vi leverer flot malerarbejde i høj kvalitet
 • Vi giver 3 års garanti på alt malerarbejde
 • Vi yder god service og rådgivning til dit behov
 • Vi skaber tryghed for et professionelt resultat

Med MalerKanonen får du høj kvalitet til en god pris. Og derfor kan du trygt vælge os, når du skal bruge en kompetent maler i Thisted. Vores dygtige, lokale malere har erfaring og kompetencer, som du får stor glæde af – præcis som mange andre kunder i hele landet også har erfaret.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi leverer høj kvalitet uanset opgave

Hvad end vi maler for private eller virksomheder, så er kvaliteten i top. Vi bruger nemlig materialer af høj kvalitet og moderne malerudstyr. Det er en sikkerhed for vores kunder, som vi ikke går ned på. Derfor kan du også glæde dig til et flot, professionelt resultat, hvis vi skal være dit malerfirma i Thisted.

Vi kan også byde ind med gode råd eller inspiration, hvis du ønsker det til din opgave. For det kan være svært at vide, præcis hvad der er brug for, og hvad der er bedst. Men det kan vi hjælpe med. Vi ser det som god service, der giver yderligere værdi for pengene udover den gode pris på maleren, som du i forvejen også får.

Vil du have et godt tilbud på en maler?

MalerKanonen er et malerfirma, du kan regne med. Med mange glade kunder i hele landet er der nemlig ingen tvivl om, at vi kan levere malerarbejde i højeste kvalitet. Ønsker du dette, så kontakt os for et gratis tilbud på en maler i Thisted. Vi giver dig en god, fast pris, som tilpasses til dine ønsker og krav.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.