• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Spentrup

Professionelt malerarbejde til en god pris

Flot malerarbejde. Faste priser. Godt samarbejde. Disse ting kendetegner malerfirmaet MalerKanonen, hvilket du vil opleve på egen hånd, såfremt du vælger os til din maleropgave. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og har hjulpet kunder i mange danske byer. Ønsker du sikkerhed for et godt resultat, der holder sig flot i mange år, er vi et godt valg. Så kontakt os og få et gratis tilbud på en maler i Spentrup, som kan hjælpe dig godt i mål.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er et sikkert valg af flere grunde

Når du skal have malet i din bolig eller et andet sted, er sikkerheden for et professionelt resultat vigtigt at have. Og den får du, når du vælger et malerfirma som vores. I vores firma har vi nemlig dygtige folk med mange års erfaring, som hurtigt kan stå til rådighed og hjælpe dig i eller i nærheden af Spentrup. Ønsker du et sikkert valg til din opgave, er der flere grunde til at vælge os:

 • Dygtige, lokale malere
 • Malerudstyr i høj kvalitet
 • Et godt tilbud med en fast pris
 • Flot malerarbejde inkl. 3 års garanti

MalerKanonen er et landsdækkende malerfirma, som hjælper både private og erhverv. Skal du have malet i høj kvalitet og til en god pris, er vi værd at overveje. I over 10 år har vi udført små og store opgaver i hele landet, hvilket er din sikkerhed fra start til slut.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maleropgaver til ethvert behov

Hos MalerKanonen udfører vi malerarbejde for både privatkunder og virksomheder. Fælles for alle er ønsket om godt håndværk og malerpriser, der ikke ødelægger budgettet. Og sådan er det hos os, hvilket også er grunden til, at vi har mange glade kunder.

Skal du bruge en maler i Spentrup, hjælper vi gerne med lidt af hvert, f.eks. indvendig maling i huset. Vi kan bl.a. udføre disse opgaver for dig:

 • Spartle vægge og opsætte vægbeklædning
 • Male gulve, vægge og lofter
 • Male indendørs eller udendørs træværk
 • Male stuer, badeværelser og køkkener

Udover at male for vores kunder kan vi også rådgive dem. Ønsker du vores input eller idéer til det færdige resultat, hjælper vi naturligvis gerne, så du får den optimale løsning. Og har du spørgsmål til den fremtidige vedligeholdelse, er det også noget, vi kan klare. Hos os skal du nemlig have værdi for pengene.

Få et godt tilbud på en god maler

Mangler du en dygtig maler i Spentrup, som kan hjælpe dig godt i mål med dit projekt, er MalerKanonen et godt og sikkert valg. Med over 10 års erfaring, dygtige malere og mange glade kunder ved vi, at vil kunne hjælpe dig på bedste vis. Og ønsker du samtidig billigt malerarbejde, er vi også et godt match, da du hos os får flot malerarbejde til en god pris. Så kontakt os og hør mere eller få et godt tilbud.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.