• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Skive

Dygtige malere sikrer dig professionelt malerarbejde

Skal du have malet i din bolig og ønsker et flot, professionelt resultat? Så skal du have fat i et godt malerfirma. Hos MalerKanonen kan du flot malerarbejde i høj kvalitet, der udføres af dygtige malere med mange års erfaring. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal bruge en maler i Skive, så du kan nå i mål med dit projekt. Naturligvis til en god pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvorfor skal du vælge MalerKanonen?

Hvad end du kender til MalerKanonen eller ej, så er vi et populært malerfirma med mange glade kunder. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og har hjulpet kunder med små og store opgaver i Skive og resten af landet. Disse ting gør, at du kan stole 100 % på os, og de dygtige malere, som kan hjælpe dig med mange forskellige maleropgaver.

Nogle af grundene til, at du bør vælge os, når du skal bruge en maler i Skive er f.eks. følgende:

 • Du får et godt tilbud med en fast pris
 • Du får flot, professionelt malerarbejde
 • Du får 3 års garanti og kompetent rådgivning
 • Du får tryghed for et veludført resultat

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi leverer flot arbejde hver eneste gang

Som kunde hos MalerKanonen ønsker vi, at du får en positiv oplevelse. Det sker først og fremmest ved at vores dygtige og erfarne malere sikrer dig flot malerarbejde, der matcher dine ønsker og behov. Derudover ønsker vi også at give dig en god service, f.eks. med rådgivning eller brugbare input til den færdige løsning.

Hos MalerKanonen kan du bl.a. få malet dit hus eller din lejlighed uanset ønsker og behov. Vi klarer små og store opgaver indvendigt og udvendigt, men vi kan også udføre flot malerarbejde hos virksomheder, så deres lokaler fremstår flotte og indbydende. Vores lokale malere har nemlig bred erfaring og masser af ekspertise, hvilket kommer dig til gode.

Ønsker du en god pris på en maler?

For mange er det vigtigt, at de får besøg af en billig maler. For andre handler det i høj grad om sikkerhed for det gode malerarbejde. Men hos MalerKanonen får du faktisk begge dele. Vi har nemlig dygtige malere med stor erfaring, som kan hjælpe dig til faste, gode priser på malerarbejdet.

Skal du bruge en god maler i Skive, er du velkommen til at kontakte os og få en snak om din opgave. Herefter kan vi sende dig et gratis tilbud på en maler, som sikrer dig et professionelt resultat.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.