• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Padborg

Ønsker du malerarbejde i høj kvalitet?

Hvis du står over for en maleropgave, som du ønsker ender med et flot og professionelt resultat, er valget af et malerfirma med dygtige og erfarne malere en klog beslutning. Og dem har vi hos MalerKanonen. Vi har over 10 års erfaring fra malerbranchen, hvilket kan sikre dig et godt resultat, hvis du har brug for en maler i Padborg.

Vi udfører mange forskellige maleropgaver for både private og virksomheder. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du skal have malet indvendigt i dit hus, men også udvendigt malerarbejde samt maling af erhvervslokaler. Vores malere kan nemlig lidt af hvert og til gode priser, hvilket er en klar fordel for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

4 grunde til at vælge MalerKanonen

Hos MalerKanonen får du malerarbejde i højeste kvalitet. Vi har mere end 10 års erfaring med små og store opgaver, og derfor ved vi også, hvad der skal til for at sikre et flot og gennemført resultat.

Som kunde hos os får du glæde af mange ting, og der er da også mange grunde til at vælge netop os, når du søger en dygtig maler i Padborg:

 • Du får et godt, skræddersyet tilbud med en god pris
 • Du får professionelt malerarbejde inkl. 3 års garanti
 • Du får god service og rådgivning til dit behov
 • Du får sikkerhed for godt håndværk

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, når de skal bruge et malerfirma i Padborg og vælger os til opgaven. Derfor gør vi meget for at sikre, at samarbejdet går godt og ender med en løsning, som matcher kundens ønsker. Det er vi gode til hos MalerKanonen, og derfor er vi også blevet et populært valg i mange danske byer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gode priser og høj kvalitet uanset opgave

Vores lokale malere har mange års erfaring, hvilket kommer dig til gode. Uanset hvilke ønsker og krav du har til din maleropgave, kan vi hjælpe dig i mål, så du undgår uforudsete udgifter og bekymringer. Den tryghed ved vi er værdsat og en klar fordel for dig, hvis du skal bruge et malerfirma til en opgave i Padborg.

Vi kan hjælpe med vidt forskellige maleropgaver. Og vores priser på malere er også værd at fremhæve. Vores tilbud til dig baseres nemlig på dine ønsker og behov – ikke alt mulig andet, som du ikke har brug for eller ikke ønsker. Det betyder altså, at du får god værdi for pengene, uanset om dit vigtigste krav er billigt malerarbejde eller ej.

Få et godt tilbud og en god pris

Når du bliver kunde hos MalerKanonen, får du besøg af en dygtig maler i Padborg, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt. I første omgang starter det hele med et godt tilbud på en maler, der har kompetencerne til at sikre dig et flot, professionelt resultat. Så kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.