• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Østjylland

Professionelt malerarbejde til gode priser

Bor du i Østjylland og ønsker hjælp af en dygtig maler, så du er 100 % sikker på at få det optimale resultat? Med hjælp fra MalerKanonen – et malerfirma med over 10 års erfaring i branchen – får du sikkerhed for veludført arbejde med levering til tiden. Endda til en god pris, som ikke ødelægger dit budget. Så kontakt os allerede i dag, hvis du skal bruge en professionel maler i Østjylland. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vores malere skaber tryghed for et godt resultat

Hos MalerKanonen har vi dygtige malere med mange års erfaring i faget. Netop dette er utrolig vigtigt, da erfaring og ekspertise skaber tryghed for en god proces og sikkerhed for et godt resultat.

Vi er et populært valg i mange danske byer – også i Østjylland – hvor vi har hjulpet både private og virksomheder med at få malet. Der er da også flere grunde til, at du bør overveje os, når du søger en dygtig maler i Østjylland til din opgave:

 • Vi har dygtige, lokale malere
 • Vi har 10+ års erfaring i malerbranchen
 • Vi har moderne malerudstyr
 • Vi har gode priser inkl. 3 års garanti

Udover at få malet kan vi også rådgive om det endelige valg af malerydelser. For ikke alle ved, hvad der er den bedste løsning. Men vi har erfaring og viden til at guide dig, så du får den bedste løsning. Der ser vi som en mulighed for at give yderligere værdi udover vores malerpriser.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerarbejde i høj kvalitet uanset opgave

Som kunde i vores firma får du en god oplevelse og et flot slutresultat. Det hele handler i høj grad om, at du får professionel kvalitet, så du får glæde af malerarbejdet i mange år.

Vi kan hjælpe dig vidt forskellige opgaver. Nogle af vores mest almindelige arbejdsopgaver er dog disse, som vi også kan hjælpe dig med i Østjylland:

 • Du kan få spartlet og opsat vægbeklædning
 • Du kan få malet vægge og lofter
 • Du kan få malet vinduer og døre
 • Du kan få malet badeværelser og køkkener

Vores malere sikrer dig et flot resultat, hvad end der skal males hus indvendigt eller udvendigt. Vi er nemlig dygtige til at male, så resultater matcher bestemte ønsker og behov.  Og vores priser matcher også godt, hvis du søger billige malere med høj faglighed. Det ved vi af erfaring fra mange andre kunder.

Få en maler til en god pris

Skal du bruge en maler i Østjylland, er vores malerfirma et rigtig godt bud. Det kan vi sige, da vi har over 10 års erfaring i branchen, dygtige folk med moderne udstyr samt mange glade kunder fra hele landet – også fra Østjylland. Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et godt tilbud på en maler, der sikrer dig professionelt malerarbejde.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.