• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Løgumkloster

Vi hjælper dig i mål med dit malerprojekt

Ønsker du hjælp til en maleropgave i Løgumkloster, er valget af et malerfirma uden tvivl en klog beslutning, som du ikke vil fortryde. Ved ikke at udføre malerarbejdet selv undgår du nemlig uforudsete udgifter og problemer og får til gengæld et flot resultat i høj kvalitet. Med malerfirmaet MalerKanonen får du desuden glæde af vores mere end 10 års erfaring i branchen samt en dygtig maler i Løgumkloster, som hjælper dig godt i mål.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et godt valg af flere grunde

MalerKanonen er et landsdækkende malerfirma med glade kunder i mange danske byer. Vi udfører mange forskellige former for malerarbejde for både private kunder og virksomheder. Og der er flere gode grunde til at vælge netop os, hvis du skal bruge en god og erfaren maler i Løgumkloster:

 • Skræddersyet tilbud med en god malerpris
 • Flot malerarbejde fra lokale malere
 • 3 års garanti og kompetent rådgivning
 • Et 100 % professionelt resultat

I vores malerfirma går vi ikke ned på hverken udstyret eller kvaliteten af vores arbejde. Derfor får du godt malerarbejde uanset opgave. Og det er naturligvis med en god pris, som ikke ødelægger dit budget eller humør. Af den grund er vi et rigtig godt match, hvis du ønsker en billig maler, der også leverer høj kvalitet, til din opgave i Løgumkloster.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi garanterer høj kvalitet uanset maleropgave

Skal du kun have malet badeværelse eller køkken? Eller er det alle rummene i din bolig, som trænger til fornyelse? Uanset hvilken opgave og hvilke krav du har, så kan vores dygtige malere hjælpe dig. De har nemlig mange års erfaring med vidt forskellige maleropgaver.

I vores firma har vi udført mange opgaver for både private og virksomheder. En stor del af dem er disse, som du også kan få hjælp til:

 • Spartling samt opsætning af glasvæv/-filt
 • Maling af lofter og vægge
 • Maling af vinduer og døre

Udover at få malet så dine rum fremstår flotte og indbydende kan du også få rådgivning omkring dit valg af bestemte malerydelser eller gode råd til den efterfølgende vedligeholdelse. Det er sådanne ting, der giver ekstra værdi og skaber glæde. Og det kan du nyde godt af som kunde hos os.

Få et tilbud med en god pris

Hvis du skal bruge en dygtig maler i Løgumkloster, så du når helt i mål med dit malerprojekt, er vi hos MalerKanonen et godt og fornuftigt valg. Vi har over 10 års erfaring og mange glade kunder i hele landet. Og det kommer ikke af sig selv, men på grund af professionelt malerarbejde. Så kontakt os, hvis du ønsker et flot resultat til en god pris. Så kvitterer vi gerne med et godt tilbud på en maler.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.