• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Hornslet

Vælg et malerfirma med mange års erfaring

Hvis du skal have malet i din bolig, ønsker du selvfølgelig det bedst mulige resultat. For det er trods alt dine penge, der er investeret i opgaven. Med hjælp fra et erfarent malerfirma får du sikkerhed for et professionelt resultat. Og hos MalerKanonen får du desuden det flotte malerarbejde til en god pris, som ikke ødelægger budgettet. Skal du bruge en erfaren maler i Hornslet, er vi uden tvivl et godt og sikkert valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du vælge os til din opgave

Hos MalerKanonen kan du få glæde af dygtige malere, gode priser og sikkerhed for professionelt arbejde. Vi har mange glade kunder i hele landet, hvilket sker ved hjælp af malerarbejde i høj kvalitet. Men der er også andre grunde til, at netop vi er blevet et populært valg:

 • Gode tilbud, som skræddersyes til kundernes behov
 • Professionelt malerarbejde fra dygtige malere
 • Gode, faste priser på vores malere
 • Altid inklusive 3 års garanti

Med hjælp fra vores malerfirma kommer du godt i mål med din opgave, hvor intet overlades til tilfældighederne. Det giver dig tryghed for en god proces og et godt slutresultat. Derudover får du også en god pris på din maler i Hornslet, hvilket matcher perfekt, såfremt du ønsker billigt og godt malerarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerarbejde i høj kvalitet uanset opgavens krav

I forbindelse med din maleropgave står flot malerarbejde, en fast pris og et godt samarbejde sandsynligvis højt på din ønskeliste. Og det er, hvad du får, når du vælger os som dit malerfirma.

MalerKanonen har mere end 10 års erfaring med mange forskellige maleropgaver. Derfor kan vi både hjælpe dig med maling af huset, lejligheden eller en helt tredje type maleropgave, som du måtte have behov for hjælp til.

Udover at udføre malerarbejdet kan du også få rådgivning og inspiration, f.eks. til dig valg af en bestemt malerydelse. Men det kan også være i forhold til den efterfølgende vedligeholdelse, der også er nødvendig, så du får mest mulig glæde af vores arbejde. Alt dette kan du få hos os, hvilket vi ser som en fast del af et godt samarbejde.

Få en god pris på din maler

Er du klar til at få et godt tilbud på en maler i Hornslet? Så er det bare med at kontakte os hos MalerKanonen. Vi har lokale malere, der hurtigt er klar til at hjælpe dig i eller omkring Hornslet. Og med garanti for godt arbejde til en god pris er der meget at se frem til. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med dit malerprojekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.