• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Herlev

Lokalt og professionelt håndværk

Vigtigheden ved veludført malerarbejde er ikke til at tage fejl af – er kvaliteten af malerarbejdet ikke god nok, risikerer du, at der vil være brug for at få malet igen inden for en kort årrække.

Hvis du ønsker at undgå de mange bekymringer og udfordringer, der typisk opstår ved selv at skulle udføre et større malerarbejde, bør du finde en professionel maler i Herlev. Det er din sikkerhed for at få det optimale resultat, der både er flot og holder i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerfirma i Herlev med stor erfaring

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med at udføre malerarbejde, og gennem årene har vi udført mange forskellige typer af små og store opgaver. Vi tilbyder derfor flere forskellige typer af professionelle malerydelser:

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med malerarbejde, der har sikret dem flotte resultater, de kan glæde sig over i mange år. Uanset om vi har hjulpet med at male hele lejligheder eller huse eller mindre projekter, så er vi ikke tilfredse, før du er tilfreds med resultatet.

Udover at udføre malerarbejde tilbyder vi også vores kunder kompetent rådgivning, og vi bidrager selvfølgelig også med inspiration og gode råd, hvis det kan give dig nye vinkler på dit projekt. I sidste ende ønsker vi, at du får et resultat, du bliver glad og tilfreds med.

Optimalt malerarbejde i Herlev og omegn

Hos MalerKanonen ønsker vi at være den foretrukne maler i Herlev og omegn, og det gør vi blandt andet ved at udføre malerarbejde i den bedste kvalitet med hjælp fra de bedste malere og de bedste materialer. Udover at udføre vores arbejde i Herlev dækker vi også resten af Sjælland, så har du en opgave uden for Herlev, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Vi bruger kun uddannede malere med mange års erfaring og de rette kompetencer til at udføre den type af maleropgaver, du står over for. Det giver dig en garanti for solidt håndværk, der både er flot og indbydende at se på, men også er holdbart, så du kan få glæde af vores arbejde i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du på jagt efter et professionelt malerfirma i Herlev, er vi hos MalerKanonen klar til at hjælpe dig, uanset hvilken type maleropgave du står med.

Vi giver gerne et uforpligtende og helt gratis tilbud på din opgave. Ring til os på 71745353 eller skriv til info@malerkanonen.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionelt malerarbejde.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.