• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Gladsaxe

Hos Malerkanonen kender vi kun én kvalitet – topkvalitet 

Vil du acceptere at betale for et produkt, eller en ydelse, som ikke lever op til den forventning du har? Altså det ville i praksis sige, at du havde aftalt en kvalitet, som var på allerøverste hylde, og da du får regningen, så er kvaliteten pludselig kun på den mellemste hylde.

Det vil du selvfølgelig ikke acceptere. Du skal da have den ydelse og kvalitet, som du forventer, og sådan skal det selvfølgelig også være. Og det er netop derfor du skal kontakte Malerkanonen, i forbindelse med alle dine fremtidige malerprojekter.

Vi holder nemlig det vi lover – og det vi lover, og står inde for, det er et perfekt og sublimt resultat. Det er det du kan forvente, når det er Malerkanonen som maler hos dig. Og det er naturligvis også vores egen forventning, til det arbejde vi udfører.

Så husk på at Malerkanonen rimer på topkvalitet. Vi har det faktisk dokumenteret på skrift, for der er flere end 250 kunder, som har givet os en flot og positiv anmeldelse. Og den type anmeldelser kommer altså ikke af sig selv.

Et du også kun interesseret i topkvalitet? Og til at vægge og lofter i dit hus bliver malet på smukkeste vis? Så glæder vi os til at høre fra dig, og til at give dig et tilbud på dit malerprojekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerkanonens GPS er allerede indstillet til Gladsaxe

Ja det er skam rigtigt nok. Malerkanonen tager rundt på hele Sjælland, og klarer både små og store maleropgaver. Og selvfølgelig kommer vi også til Gladsaxe. Det er jo ikke mere end ca. 15 minutter i bil, så kan vi stå ude ved dig, med malergrejet parat.

2880 Gladsaxe er helt sikkert lige rundt om hjørnet, fra 2750 Ballerup, hvor Malerkanonen har sine base til dagligt. Og når vi bor så tæt på hinanden, så kan vi da lige så godt tage en snak om dine maleropgaver.

Det er jo det vi arbejder med, 24/7 året rundt, hos Malerkanonen. Med vores omfattende erfaring og rutine, så danner så vi os hurtigt et overblik over, hvordan vi allerbedst får løst netop din maleropgave. Så grib telefonen, og ring eller skriv til os, næste gang du har behov for en virkelig dygtig maler.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ja vi er i den grad specialister i malerarbejde

For at kunne kalde sig specialist på et fagområde, så er det selvfølgelig nødvendigt at man kender alle facetter af det specifikke område. Det er ikke nok kun at vide noget om en lille niche. Hos Malerkanonen er vi i den grad specialister i malerarbejde.

Vi kan tale længe og passioneret, om alle de ting som det er nødvendigt at kende til, omkring maleropgaver. Spørg os eksempelvis om spartling af vægge, opsætning af filt, maling af vægge og lofter, eller maling af træværk. Så kan du godt regne med at vi er på hjemmebane.

Du må også godt spørge os om andre ting, for vi elsker generelt at tale med vores kunder. Skal vi også tage en snak om din maleropgave? Det vil vi glæde os til.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

  • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, skal malingen nå at tørre, hvilket normalt kun tager 4-5 timer. Herefter står din bolig til rådighed for dig.