• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Bjerringbro

Vi leverer professionelt malerarbejde i hele Jylland

Vil du gerne undgå uforudsete udfordringer og udgifter ved selv at skulle male? Og ønsker du bare et rigtig godt resultat, som er så godt som muligt? Så er MalerKanonen et solidt valg. Vi er et malerfirma med over 10 års erfaring og mange dygtige malere. Har du brug for en maler i Bjerringbro, kan du derfor trygt kontakte os for et tilbud på malerarbejde i høj kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Der er flere grunde til at vælge MalerKanonen

Når du skal have malet i huset eller lejligheden, er det vigtigt, at det udførte arbejde stemmer overens med dine ønsker og er af høj kvalitet. Og netop derfor skal du vælge et malerfirma med erfarne og dygtige malere.

MalerKanonen er et landsdækkende malerfirma med mange glade kunder. Vi har udført maleropgaver til private og erhverv i Bjerringbro og mange andre danske byer. Fordelene ved at vælge os til dit projekter er mange. Du får bl.a.:

 • et godt, skræddersyet tilbud med en fast pris
 • en 3-års garanti på det udførte arbejde
 • flot og veludført malerarbejde
 • kompetent rådgivning til dit behov
 • sikkerhed for professionel kvalitet

Hos MalerKanonen kan du se frem til flot og billigt malerarbejde i professionel kvalitet. Du får nemlig en god og fast pris på din opgave, der giver dig god værdi for pengene. Den tilgang har gjort os til et populært valg i mange byer rundt omkring i landet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp af en dygtig maler

Hos MalerKanonen får du besøg af en dygtig maler med stor erfaring og solide malerevner. Hvad end du skal have malet hjemmets vægge og lofter, eller det er andre opgaver, du står med, så kan vores folk klare opgaven på bedste vis.

Udover professionelt malerarbejde kan du også få gode råd og inspiration med på vejen, så du får endnu mere glæde af den færdige løsning. Det ser vi som god service og én af mange grunde til at vælge os, når du skal bruge en maler i Bjerringbro.

Få et tilbud med en god, fast pris

Det malerarbejde, der skal udføres hos dig, er også det du betaler for. Vores tilbud på malerarbejde er naturligvis uden skjulte gebyrer og andet, som ødelægger oplevelsen som kunde. Det betyder, at du får godt og billigt malerarbejde, som holder sig flot i mange år.

Vil du gerne høre mere om os og vores malerfirma, samt hvad vi kan tilbyde dig af malerarbejde? Så kontakt os og få et uforpligtende og helt gratis tilbud på en dygtig maler, som kan hjælpe dig i eller i nærheden af Bjerringbro. Så er du et skridt tættere på at færdiggøre og nyde synet af dit malerprojekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.