• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Billund

Få professionelt malerarbejde til en god pris

Skal du have malet hus eller lejlighed, kan et malerfirma garantere dig det resultat, du ønsker. Derfor er det en god investering at vælge en dygtig maler til dit projekt. Hos MalerKanonen kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for en maler i Billund, som både har stor erfaring og de rette kompetencer.

Som kunde hos MalerKanonen får du malerarbejde i høj kvalitet, der matcher dine ønsker og behov, og som samtidig også udføres til en god pris, der ikke ødelægger dit budget. Vi har over 10 års erfaring og mange glade kunder. Derfor er vi et godt valg – så kontakt os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud på din opgave.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er et malerfirma med mange fordele

MalerKanonen tilbyder malerarbejde i hele landet. Vi hjælper private og virksomheder, hvad end de har brug for en maler i Billund eller andre danske byer. Og med hundredvis af færdige maleropgaver over de seneste år er der garanti for godt, professionelt arbejde.

Når du vælger os til din opgave, hvad end den er i Billund eller et andet sted i nærområdet, får du glæde af flere fordele:

 • Et godt, skræddersyet tilbud med en fast pris
 • Professionelt malerarbejde med 3 års garanti
 • God service og kompetent rådgivning
 • Sikkerhed for et flot og holdbart resultat

Vi er et malerfirma med lokale malere til gode priser, som ikke ødelægger budgettet. Derfor kan du være helt tryg ved os, og blot se frem til det færdige resultat, der matcher dine ønsker og krav.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Forskellige maleropgaver, altid høj kvalitet

Skal du have malet hus indvendigt eller udvendigt? Eller er det en lejlighed, en butik eller et kontor i Billund, der trænger til fornyelse? Uanset opgaven så har vi dygtige malere, som kan udføre malerarbejdet på bedste vis.

Vi bruger professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet, hvilket er din garanti for professionelt arbejde og et resultat, du vil få stor glæde af. Og så kan du også få rådgivning og inspiration til opgave, så du ender med den optimale løsning. Det mener vi er god service og ekstra værdi for dig.

Vi kan give dig et godt tilbud på en maler

Hvad end en billig maler er det vigtigste krav for dig eller ej, så får hjælp af en lokal maler med store erfaring og gode evner. Derfor ender du også ud med et godt resultat, som vil skabe glæde. Og det samme vil prisen. For vi har gode, faste priser, som ikke ødelægger budgettet. Kontakt os derfor, hvis du ønsker et godt tilbud på en maler i Billund, så du kan nå i mål med dit projekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Med et professionelt malerfirma får du garanti for optimale resultater, der er flotte og holder i mange år. Du slipper for en masse besvær og bekymringer og kan regne med godt håndværk.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.