• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

Skal man male 1 eller 2 gange?


Skal du i gang med at male, er en grundig tilgang til opgaven vigtig, hvis du ønsker det flotteste og mest holdbare malerarbejde. Men skal du male én eller to gange for at få det bedste resultat?

Skal du i gang med en maleropgave i hjemmet, er det vigtigt at være grundig fra start til slut. Ellers risikerer du, at malerarbejdet og det endelige resultat ikke bliver helt som ønsket. Og det vil være ærgerligt, når du har brugt tid og kræfter på at male.

For at få et flot og gennemarbejdet resultat, der også forbliver sådan længe, skal du måske overveje at male mere end én gang. Men bør du egentlig male én eller to gange – eller flere – for at få et godt resultat?


Flere lag maling er ofte godt givet ud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ét lag maling er ikke altid nok

Skal man male én, to eller tre gange? Det er et godt spørgsmål, og svaret afhænger af flere ting. Der er nemlig flere faktorer, der har indflydelse på om du skal male én eller to gange – eller måske endda tre gange. Det kan f.eks. være følgende:

 • Hvilken slags overflade du maler
 • Hvor meget maling du påfører
 • Hvordan du maler (maleteknik)
 • Kvaliteten af den brugte maling
 • Forskellen mellem nuværende og ny farve

Når man skal i gang med gør-det-selv-malerarbejde, er gode malertips ofte en stor hjælp. Derfor er en god tommelfingerregel at male to gange for at få et tilstrækkeligt dækkende lag. To lag maling kræver naturligvis også, at du ved, hvor lang tid maling skal tørre. Læs derfor vejledningen på malingspanden så du ved, hvornår du kan male anden gang.

Der er selvfølgelig en forskel på, om du skal male træværk udenfor, eller om opgaven står på maling af vægge indenfor. Eller om det er ubehandlet træ, der skal males, eller en overflade som allerede er malet i forvejen. Opfrisker du blot den eksisterende farve med samme maling, kan ét lag maling sandsynligvis være nok. Overmaler du derimod en markant farve med hvid kræver det typisk tre lag maling.

Maler du mindst to gange er der stor sandsynlighed for, at malingen dækker helt – og i hvert fald bedre end blot ét lag maling. Maler du kun én gang, er risikoen for synlige overgange eller manglende maling af små områder derimod større. Generelt er der dog ingen grund til at være utålmodig eller nærig og spare på malingen eller den brugte arbejdstid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionel hjælp og et flot resultat

At male hele hjemmet eller blot dele af det én gang kan være en omfattende opgave, der kræver tid og kræfter. Og tænk så bare, hvordan det er, hvis der skal males to eller tre gange. Flot malerarbejde kræver en grundig og ihærdig indsats – eller hjælp fra en maler.

Hos MalerKanonen har vi mange dygtige folk, der kan hjælpe dig med netop din maleropgave. Så kan du både være sikker på at få det ønskede, professionelle resultat og slippe for at male flere gange. Kontakt os meget gerne, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.