• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Reparation af buler i glasvæv

Der er mange fordele ved vægbeklædning, som glasvæv, men du kan desværre også komme ud for, at vævet buler. Heldigvis er reparation af buler i glasvæv noget de fleste kan klare selv. Og det får du et godt tip til her.

Glasvæv skaber en strukturet overfalde, der giver din væg et flot udseende. Men efter opsætning af glasvæv på dine vægge kan du efterfølgende risikere at opleve, at glasvævet buler ud.

Selvom en bule i glasvævet ikke er verdens undergang, er det dog stadig synligt, hvilket mange synes er irriterende. Især når der er brugt tid, penge og kræfter på opsætningen. Heldigvis er problemet ret let at løse.

Glasvæv har et flot udseende, der dog kan ødelægges af buler.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et tip til at reparere buler i glasvæv

Der kan være forskellige grunde til, at der opstår buler i glasvæv. Måske har du brugt for lidt lim på netop det sted, hvor bulen er synlig. Men det kan også være, at pudset bagved har løsnet sig, så vævet derfor ikke kan hæfte optimalt. Er det løst puds, der er årsagen til bulen i glasvævet, kan du bruge akrylspartelmasse til at fæstne vævet.

For at reparere buler i glasvæv på grund af manglende lim kan du prøve følgende råd, og se om det virker:

  1. Skær et lille snit i glasvævet
  2. Fyld lim (eksempelvis snedkerlim) ind under glasvævet. Spar ikke på limen.
  3. Når der er fyldt lim under glasvævet, burde du kunne trykke vævet tilbage, så det sidder fast.
  4. Efter limen har tørret, kan du male væggen over reparationen, så den ikke er synlig.

Et andet tip der kan hjælpe dig er, at du kan overveje at bruge en kanyle, som du fylder lim i. På den måde kan du undgå at skulle skære i glasvævet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp eller rådgivning

Har du brug for hjælp i forbindelse med reparation af buler i glasvæv, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan sagtens give dig et par gode råd med på vejen, som forhåbentlig kan løse problemet med én eller flere buler i glasvævet. Og har du brug for yderligere hjælp, kan vi også sagtens komme forbi din bolig og løse problemet for dig – hertil kan du få et gratis tilbud på din opgave. Du skal blot kontakte os.