• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Tapet eller filt – Hvilke fordele er der for dig?

Når væggene i hjemmet skal se pænere ud er der flere muligheder for brug af vægbeklædning. For mange står valget måske mellem tapet eller filt. Men hvilke fordele er der for dig, når du skal vælge mellem filt eller tapet?

I mange danske hjem er væggene beklædt med filt eller væv, der efterfølgende males ovenpå i én og samme farve. Filt og væv har bestemt deres klare fordele, men en mulighed er også at overveje tapet. Tapet er nemlig blevet populært igen og er derfor et godt alternativ til de traditionelle malede vægge.

Men hvilke fordele er der for dig, hvis du overvejer henholdsvis filt eller tapet? Og hvilke muligheder giver dit valg dig? Læs videre og bliv lidt klogere på, hvilke overvejelser du kan gøre dig i forhold til at vælge tapet eller filt til dine vægge.

 

Tapet er én af flere muligheder til hjemmets vægge.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved tapet og filt

Skab en særlig stemning med tapet: En klar fordel ved tapet er muligheden for at skabe en helt særlig stemning i dit hjem. Du kan nemlig vælge mellem et hav af forskellige tapetdesigns og dermed finde tapet, der skaber et helt bestemt udseende og tilføjer mere sjæl til dine rum. Du kan f.eks. finde tapetdesign, der gør børneværelset mere eventyrligt, entréen mere indbydende eller dagligstuen mere moderne.

Se nye muligheder med tapet på strategiske steder: En anden fordel ved tapet er, at det er nemt at sætte op og derfor kan placeres på nøje udvalgte områder, f.eks. en endevæg i dagligstuen, der måske er den første væg man ser, når man træder ind i rummet. Det giver et helt særligt udtryk, når ikke alle vægge er ens. Samtidig kan tapet også give nogle nye muligheder, f.eks. hvis man ønsker et beton- eller murstensudseende på én væg, hvilket er blevet meget populært.

Malerarbejdet bliver nemmere med filt: Er man til tradionelle malede vægge, er opsætning af filt (typisk glasfilt) en rigtig god idé. Filten er med til at dække små revner og sprækker, så der skabes en fast og ensartet overflade. Brug af filt letter altså malerarbejdet og sikrer et flot resultat.

Filt giver stærke overflader: Filt har en stærk sammensætning – især glasfilt – der ikke sprækker lige så let som tapet. Det er et kraftigt og holdbart materiale, der sikrer en stærk og jævn overflade. Og netop derfor vælger mange at få opsat filt, inden der males.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Tapet eller filt – Få hjælp til dit valg

Er du i tvivl, om du skal vælge tapet eller filt med efterfølgende maling til dine vægge? Eller har du andre spørgsmål om de forskellige typer af vægbeklædning, og hvilken betydning de har for dit valg?

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med beklædning af vægge. Derfor kan vi hjælpe dig med dit valg af enten filt eller tapet, ligesom du også kan få professionel hjælp til bl.a. opsætning af filt og maling af dine vægge. Kontakt os gerne for at høre mere eller få et gratis tilbud.