• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Malerfirma med ekspertise inden for alle områder

Overvejer du at få frisket malingen op i hjemmet? Det kan være, at du trænger til, at der skal ske noget nyt, eller måske går du med salgstanker og gerne vil gøre din bolig endnu mere attraktiv for potentielle købere. Hvis du gerne vil være sikret høj kvalitet og et flot resultat, så bør du altid vælge en professionel maler med de rette kompetencer.

MalerKanonen er et professionelt malerfirma med mange års erfaring inden for branchen. Vi har udført mange forskellige malerydelser gennem årene og har specialiseret os inden for alle områder. Vi har derfor ekspertisen og kompetencerne til at friske malingen op i din bolig, og vi leverer altid et resultat i topkvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfarne malere og et serviceniveau i top

Når det kommer til håndværk, så kan der være stor forskel på kvaliteten. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så inden du vælger den billigste løsning, så bør du overveje, om du i stedet har brug for os som dit professionelle malerfirma i Viby. Ellers kan du risikere, at der skal males igen kort tid efter, fordi kvaliteten ikke er i orden.

Udover det gode håndværk, så er der også mange andre fordele ved et samarbejde med MalerKanonen:

 • Erfarne og dygtige malere
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Kompetent rådgivning fra start til slut
 • Skræddersyet tilbud med afsæt i dine behov

Vi lægger stor vægt på at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Et resultat der stemmer overens med dine ønsker, behov og kriterier. Derudover lægger vi stor vægt på at yde den bedst mulige service over for vores kunder, hvilket vi gør ved at være nærværende og personlige. Det er nemlig vigtigt for os, at du har det godt med at overlade ansvaret til os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerydelser der emmer af høj kvalitet

Der findes efterhånden mange forskellige maleropgaver, og vores erfaring er, at det er meget forskelligt, hvad den enkelte har behov for hjælp til. Derfor tilbyder vi en række forskellige malerydelser hos MalerKanonen, som alle udføres i høj kvalitet:

Vi har både kompetencerne til at hjælpe dig med selve forarbejdet, men naturligvis også selve malerarbejdet. Vi sørger for, at vi i fællesskab finder den mest optimale løsning til lige netop din opgave, så du får et slutresultat, der bringer dig en masse glæde.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Mangler du en professionel maler i Viby, der kan hjælpe dig med dit malerprojekt, så er MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Vi er de rigtige at tage fat i, hvis du gerne vil have et flot og holdbart resultat, der holder i mange år frem. Kontakt os så du kan få et godt tilbud af os, der bliver skræddersyet til lige netop dit projekt.

Hvis du har brug for rådgivning til dit projekt, så er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi bidrager gerne med god inspiration og spændende idéer, så du kan blive klogere på den rigtige løsning til dig.

Ofte stillede spørgsmål om Maler i Viby

Hvorfor vælge en lokal maler i Viby?

At vælge en lokal maler i Viby sikrer, at du arbejder med en professionel, der kender til de specifikke klimatiske forhold og miljøfaktorer i området. Dette kan være afgørende for at vælge den rigtige maling og teknik. Desuden kan lokale malere ofte tilbyde hurtigere service og mere personlig opmærksomhed.

Hvordan adskiller MalerKanonen sig fra andre malerfirmaer i Viby?

MalerKanonen i Viby er kendt for vores ekspertise inden for alle malerområder, vores engagement i topkvalitetsarbejde, og vores fokus på kundetilfredshed. Vores mange års erfaring i branchen gør os til et pålideligt valg for alle dine malerbehov.

Hvad er prisen for malerarbejde i Viby?

Prisen for malerarbejde i Viby varierer baseret på projektets omfang, de materialer, der bruges, og arbejdets kompleksitet. For at få et nøjagtigt tilbud, anbefaler vi at kontakte os direkte med detaljer om dit projekt.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

 • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.