• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Viborg

Vi leverer professionelt malerarbejde i hele Jylland

MalerKanonen er et landsdækkende malerfirma med over 10 års erfaring i branchen. Vi har dygtige malere og mange glade kunder, som alle har fået udført godt malerarbejde med flotte resultater til følge. Har du derfor brug for en god maler i Viborg, er vi et stærkt valg, som du ikke vil fortryde.

Vi udfører malerarbejde for både private og virksomheder. Derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvilke behov du har og ønsker til det færdige resultat. Men du kan regne med stor tilfredshed, da vi sikrer dig et professionelt resultat. Så kontakt os allerede i dag og få et gratis tilbud på en maler.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Der er mange grunde til at vælge os

Når du skal finde et godt malerfirma til din opgave, har du nogle bestemte kriterier, som skal opfyldes. Bl.a. skal malerfirmaet have dygtige malere og gode priser. Og netop disse ting har vi hos MalerKanonen. Men der er også andre grunde til, at vi er blevet et populært malerfirma:

 • Du får et skræddersyet tilbud med en fast pris
 • Du får malerarbejde i professionel kvalitet
 • Du får 3 års garanti på alt udført malerarbejde
 • Du får personlig service og god rådgivning
 • Du får tryghed for et flot resultat

Som kunde hos MalerKanonen skal du føle dig tryg og sikker i dit valg. Derfor gør vi også meget ud af at skabe et godt samarbejde, hvor du både får udført malerarbejde i høj kvalitet, men også kan få gode råd med på vejen eller inspiration til slutresultatet. Det ser vi som god service og en klar grund til at vælge os, når du skal bruge en maler i Viborg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet uanset maleropgave

Hos MalerKanonen har vi erfaring med mange typer af maleropgaver. Vores lokale folk er dygtige og har mange års erfaring i faget. Og med gode, faste priser på malere, får du altså høj kvalitet, der ikke ødelægger budgettet.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med maling af et hus eller en lejlighed i eller omkring Viborg. Vi klarer både små og store opgaver – indvendigt og udvendigt. Og vi udfører også malerarbejde i virksomheder, der ønsker fornyelse af deres lokaler. Mulighederne er altså mange, hvis du vælger os, når du skal bruge en dygtig maler i Viborg.

Vil du gerne have et godt tilbud?

Prisen er uden tvivl vigtig, når der skal males, uanset om det er små eller store opgaver. Ønsker du en god, billig maler, kan du trygt tage kontakt til os og få et godt tilbud. Vores lokale malere kan nemlig udføre flot malerarbejde i høj kvalitet, som holder i mange år. Så kontakt os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud på din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.