• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Vanløse

Få udført malerarbejde af professionelle folk

Er du på jagt efter en maler i Vanløse, der kan hjælpe dig med dit malerprojekt? Så bør du overveje at vælge en professionel maler med kompetencerne på plads, hvis du ønsker at få et flot og holdbart resultat. Hvis du i stedet vælger en hurtig og billig løsning, så risikerer du, at der skal males igen kort tid efter. Det er derfor en god investering at få hjælp af professionelle folk.

MalerKanonen er et professionelt firma, der har specialiseret sig inden for malerarbejde. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med både små og store opgaver, som har resulteret i stor tilfredshed og flot malerarbejde. Så hvis du ønsker at få udført din maleropgave i Vanløse af professionelle folk, er vi et stærkt og solidt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et samarbejde du glædes over

Når du indgår i et samarbejde med MalerKanonen, så kan du være sikker på at få et flot resultat, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Her bliver der aldrig gået på kompromis med noget, og vi går meget op i, at vores kunder er 100 procent tilfredse med samarbejdet og det endelige resultat.

Der er derfor mange fordele, der følger med, når du vælger MalerKanonen til din opgave:

 • Dygtige malere med mange års erfaring
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Højt serviceniveau
 • Rådgivning og vejledning igennem hele processen
 • Gratis og uforpligtende tilbud med afsæt i din opgave

Vi lægger stor vægt på at servicere vores kunder bedst muligt. Derfor går vi op i at være nærværende og lytte til vores kunder, så vi ender ud med et resultat, der stemmer overens med de konkrete ønsker og behov. Generelt vil kvaliteten af vores udførte arbejde, service og rådgivning altid være på højeste niveau.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til mange forskellige maleropgaver

Vores mange års erfaring inden for malerarbejde gør, at vi kan tilbyde mange forskellige malerydelser. Uanset hvad du skal have hjælp til, så udfører vi godt håndværk:

Hos MalerKanonen ved vi, hvordan man håndterer malerarbejde, og hvordan du får det bedste resultat. Vi bidrager derfor også gerne med inspiration, spændende idéer og vejledning til dit malerprojekt, så vi sikrer, at du får den mest optimale løsning.

For mange kan et malerprojekt virke uoverskueligt med mange valg og beslutninger – især hvis man ikke har erfaring på området. Derfor hjælper vi dig også gerne med valg af materialer, fremgangsmåde, maleteknik og meget andet.

Få hjælp af de dygtige malere hos MalerKanonen

Med hjælp fra MalerKanonen får du flot malerarbejde udført af dygtige folk med stor erfaring inden for branchen. Det er din sikkerhed for et resultat i topkvalitet,  som du kan få glæde af i mange år.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak omkring din opgave i Vanløse. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til lige netop din opgave – med afsæt i dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.