• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Vallensbæk

Få hjælp til at give dit hjem nyt liv

Nyt og frisk malerarbejde kan virkelig gøre underværker for din bolig. Det kan være, at den nuværende maling er begyndt at se en smule trist og falmet ud, eller måske drømmer du bare om at skabe et nyt look. Dét kan MalerKanonen heldigvis hjælpe dig med!

MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der gennem årene har udført mange opgaver i Vallensbæk og resten af Sjælland. Vi er eksperter inden for malerarbejde og har specialiseret os inden for mange områder, og du kan derfor trygt vælge os til at udføre din maleropgave. Vores faglige ekspertise, veludførte håndværk og gode service har resulteret i mange glade og tilfredse kunder i årenes løb. Vi er klar til at få endnu flere tilfredse kunder og derfor også klar til at hjælpe dig med dit projekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved at vælge et professionelt malerfirma

Fordelene er mange, når du vælger at gøre brug af et professionelt malerfirma. Det kan være, at du selv har overvejet at kaste dig ud i malerprojektet, men uanset om du er en gør-det-selv-mand eller ej, så kan der stadig opstå bekymringer og udfordringer undervejs, som en professionel har kompetencerne til at håndtere. Så hvis du gerne vil være 100 % sikker på et flot og holdbart resultat, så er det en professionel, du skal have fat i.

Vælger du MalerKanonen, så følger disse fordele blandt andet med:

 • Flot malerarbejde med kvaliteten i top
 • Ingen bekymringer eller udfordringer
 • Dygtige og erfarne malere med de rette kompetencer
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Grundig rådgivning fra start til slut

Hos MalerKanonen vil du opleve den perfekte kombination af faglig ekspertise og god service. Vi lægger naturligvis stor vægt på, at du får veludført håndværk, men det er også vigtigt for os, at du får en god proces og har tillid til os. Derfor er vores medarbejdere altid nærværende og personlige og lytter til dine ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle malerydelser i højeste kvalitet

Gennem årene har vi udført mange forskellige typer maleropgaver, og derfor kan vi tilbyde en række forskellige malerydelser:

Vi er specialister på alle områder, så uanset om du skal have malet hele boligen eller blot et enkelt rum, så får du et resultat med kvaliteten i top. Hvis du ikke har gjort dig så mange tanker endnu omkring dit malerprojekt, så hjælper vi dig meget gerne med vejledning og gode råd.

Få klaret din maleropgave i Vallensbæk

Uanset hvor du er i processen, og hvor langt du er, så er du altid velkommen til at tage fat i MalerKanonen. Vi står klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt og kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Det er et skræddersyet tilbud, som bliver tilpasset til dine ønsker og behov. Du er dermed garanteret en løsning og et resultat, der stemmer overens med de forestillinger, du har gjort dig. Kontakt os så du kan komme et skridt tættere på at få realiseret dit projekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.