• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Værløse

Vælg et professionelt malerfirma til at klare din maleropgave

Er du ved at træt af at kigge på malingen i din bolig? Det kan være, at det med årene er begyndt at se trist og slidt ud – eller måske trænger du bare til, at der skal ske noget nyt. Uanset hvad så er det en rigtig god idé at vælge et professionelt malerfirma til at klare opgaven. Det er der flere grunde til, men én af dem er, at du er sikret et flot slutresultat med kvaliteten i top, som kan bringe dig glæde i mange år frem.

Ved at vælge MalerKanonen får du et resultat, der er flot at se på, men også et resultat der holder i mange år. Vi er specialister i malerarbejde og har gennem årene udført mange forskellige maleropgaver med stor tilfredshed og glæde som følge. Vi er derfor et stærkt bud på din foretrukne maler i Værløse.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg en erfaren og kompetent maler fra MalerKanonen

Når du vælger en erfaren og kompetent maler fra MalerKanonen, er du garanteret et veludført stykke malerarbejde, der matcher dine ønsker og behov. Men det er ikke den eneste fordel ved et samarbejde med MalerKanonen:

 • En god proces med færre bekymringer
 • Professionel rådgivning fra start til slut
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Nærværende og personlig service
 • Skræddersyet og individuelt tilbud på din opgave

Vores store erfaring, forskellige kompetencer og høje serviceniveau har været med til at skabe flotte resultater og stor glæde hos vores mange kunder rundt omkring på hele Sjælland.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Specialister på mange områder

Hos MalerKanonen finder du et bredt udvalg af forskellige malerydelser, som alle udføres i høj kvalitet. Vi kan blandt andet tilbyde følgende opgaver:

Vi kan derfor hjælpe dig med hele processen i et malerprojekt – både forarbejdet og selve malerarbejdet. Hos MalerKanonen går vi ind for individuelle og personlige løsninger, så vi sørger for, at vi i fællesskab finder den bedste løsning til lige netop din opgave. Det kan være, at dit projekt eksempelvis kræver et miks af flere ydelser, og det tager vi naturligvis højde for.

Med en skræddersyet løsning hører der også en skræddersyet pris med. På den måde er du garanteret, at du udelukkende betaler for dét din opgave koster – og ikke en krone mere.

Kontakt os så vi kan få en snak om din opgave

Mangler du en dygtig og erfaren maler til dit malerprojekt i Værløse, så er du altid velkommen til at kontakte MalerKanonen. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, der bliver tilpasset dine kriterier, ønsker og behov.

Hos MalerKanonen kan du være sikker på, at du får den bedste behandling og det bedste resultat, der lever op til dine ønsker i forhold til både udseende og holdbarhed.

Hvis du ikke har gjort dig så mange tanker endnu, så bidrager vi også med inspiration, gode idéer og vejledning, så du kan blive klogere på den rette løsning.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.