• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Taastrup

Få flot malerarbejde i høj kvalitet

Har du et malerprojekt i forbindelse med fraflytning, eller drømmer du bare om at give dit hjem et flottere udtryk? Uanset hvad dit malerprojekt indebærer, så er MalerKanonen klar til at komme dig til undsætning og hjælpe dig med dit projekt.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får det flotteste og mest holdbare resultat, så er det nemlig vigtigt, at du finder et professionelt malerfirma. Udover at du får et flot og holdbart resultat, så slipper du også for alt besværet i forbindelse med malerarbejde, når du i stedet giver ansvaret til en professionel.

Hos MalerKanonen er vi eksperter i malerarbejde, og vi har hjulpet mange kunder gennem årene i Taastrup og resten af Sjælland. Fælles for dem alle er stor glæde og tilfredshed, og det vil vi naturligvis også gerne give dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg imellem forskellige professionelle malerydelser

Der er mange muligheder, når det kommer til malerarbejde, og vores erfaring er, at det kan variere meget fra person til person. Derfor tilbyder vi en række forskellige professionelle malerydelser, som alle udføres i høj kvalitet:

Hos MalerKanonen kan vi derfor både hjælpe dig med selve malerarbejdet, men vi hjælper også gerne med opsætning af filt eller spartling af vægge, som i nogle tilfælde kan være nødvendigt for at få det bedste resultat af malerarbejdet.

Alle ydelser bliver udført på den bedste og mest effektive måde af vores dygtige malere. Det er vigtigt for os, at både du og vi har en følelse af, at du har fået det flotteste resultat. Så hvis du vælger MalerKanonen, så kan du være sikker på, at du får malerarbejde i høj kvalitet, hvor vores gode kompetencer og erfaring skinner igennem.

Få professionel rådgivning fra start til slut

Vores erfaring inden for branchen gør, at vi også kan bidrage med professionel rådgivning fra start til slut, så du føler dig i trygge hænder igennem hele processen. På den måde sikre vi også, at du har de bedste forudsætninger til at vælge den rette løsning til lige netop dit malerprojekt.

Hvis du blot har gjort dig nogle få tanker om dit projekt, så kommer vi også gerne med inspiration og gode idéer, så du får det bedste resultat. Vi kommer også gerne med bud på valg af materialer, farver og meget mere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Uanset om din maleropgave er lille eller stor, så er vi hos MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om dit projekt og finde en løsning, der matcher dine ønsker og behov.  Med vores kompetencer og erfaring kan vi sammen finde frem til den løsning, der passer bedst til dig.

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave, der bliver skræddersyet til lige netop din opgave. Du får nemlig ingen standardpriser hos MalerKanonen, men i stedet går vi ind for gennemsigtighed og fair priser.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

    Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja. Så snart vi er færdige med at male, skal malingen tørre, hvilket typisk tager 4-5 timer. Derefter er din bolig klar til indflytning.