• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Sorø

Hos Malerkanonen ved du hvad du får

Du ved sikkert allerede godt at et malerprojekt skal forberedes godt, så du på forhånd kan lægge et fornuftigt og realistisk budget. Og så er det selvfølgelig også dejligt, når du kan se at budgettet bliver overholdt, og at der ikke kommer uventede omkostninger.

Når du har lavet en aftale med Malerkanonen om en opgave, og vi har givet dig en pris, så ved du altid at den pris ligger fast. Desuden får du et klart overblik over, hvad der er omfattet i opgaven, så du kender forløbet, og ved præcis hvad du betaler for.

For dig som kunde er det både en frihed og en tryghed at du sammen med Malerkanonen kan lægge et budget, som du kan være sikker på bliver holdt. Din aftale med Malerkanonen er også din garanti for at der ikke kommer skjulte udgifter, mens arbejdet er i gang.

Vi anbefaler altid at du lige kontakter os, så vi kan tage en snak om din opgave, og vi kan give dig en vurdering af den samlede pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Bor du i Sorø – og har du behov for en dygtig maler?

Måske tænker du at det er nemmest at benytte en maler, som bor i selve Sorø. For måske er det for langet at køre for en maler, som ikke bor i selve byen eller i omegnen. Men sådan er det heldigvis ikke. Hos Malerkanonen har vi været rundt på hele Sjælland, og vi kommer også meget gerne en tur til Sorø.

Og det er også rart for dig, for du vil jo gerne have de bedste til at udføre din opgave. Så selvom vi er fra Ballerup, så må du gerne betragte os som din foretrukne maler i Sorø.

Vi glæder os til at køre en tur til Sorø og klare maling af vægge og lofter i dit hus eller din lejlighed.

 

Skal du booke Malerkanonen i god tid?

Det er selvfølgelig helt op til dig, i hvor god tid du vil booke os. Du er naturligvis meget velkommen til at tage kontakt til os i god tid, så du ved at vi kan komme ud til dig den dag, som passer dig bedst. Men et par dage i forvejen er også i orden, så vi kan afsætte mandskab og materialer til din opgave.

Til selve opgaven skal du som regel afsætte et par dage. Det kommer selvfølgelig an på, hvilke overflader der skal males på, hvor mange rum det drejer sig om og om der skal males mere end én gang. Og så betyder det selvfølgelig også noget, om du skal have malet et hus eller en lejlighed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det kan også være at du har overflader, som skal spartles eller at vi skal sætte filt op for dig. Det gør vi meget gerne, for det er også en del af vores ekspertise.

Under alle omstændigheder, så skal vi nok sørge for at din opgave bliver løst til det aftalte tidspunkt. Og når vi er færdige, så er din bolig naturligvis indflytningsklar, og lige til at benytte igen.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

    Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

  • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.