• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Solrød

Flot håndværk fra erfarne malere

Bor du i Solrød, og trænger din lejlighed, dit hus eller måske blot dine vægge til at blive malet? Når du har noget malerarbejde, der skal klares, så er det altid en god idé at få hjælp af en professionel frem for selv at kaste dig ud i malerprojektet. Med en professionel maler med de rette kompetencer får du typisk et flottere resultat, der skaber større værdi og glæde hos dig. Samtidig slipper du for alle bekymringer og udfordringer, der kan opstå, hvis du selv står med arbejdet.

MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der er klar til at komme dig til undsætning og hjælpe dig med dit projekt. Vi har de rette kompetencer til enhver maleropgave – uanset om den er lige til eller kompliceret. Så hvis du søger en dygtig maler i Solrød, så er vi det oplagte valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det bedste malerarbejde får du hos MalerKanonen

Når du vælger MalerKanonen, så kan du være sikker på, at du får flot og holdbart malerarbejde. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder, hvor resultaterne har været flot malerarbejde i høj kvalitet, som har skabt stor tilfredshed.

Hos MalerKanonen kan du vælge mellem flere forskellige malerydelser. Vi har stor erfaring på alle områder, så uanset om du vælger den ene eller den anden, så kan du være sikker på topkvalitet:

Vi stræber altid efter at levere malerarbejde i høj kvalitet og yde en god service for alle vores kunder. Derfor sørger vi også for at rådgive og vejlede dig, så du har de bedste forudsætninger til at vælge den rette løsning, der matcher dine konkrete behov.

Et malerprojekt kan hurtigt udvikle sig til at blive uoverskueligt for mange, men vi sørger for, at det bliver en god og nem proces. Vi løser din opgave på den bedste og mest effektive måde, så du i stedet kan bruge tiden på det, du hellere vil lave.

Nærværende og personlig service

Udover vores gode håndværk og solide erfaring, der sikrer dig høj kvalitet, så lægger vi også stor vægt på, at du som kunde har tillid til os. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder og ved, at du kan regne med godt håndværk.

Derfor stræber vi efter at være nærværende og personlige over for vores kunder, så vi skaber en god oplevelse, men også så vores kunder har det godt med at overlade opgaven til os. Ved at vælge MalerKanonen får du derfor flotte resultater i samspil med den bedst mulige service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Mangler du et kompetent malerfirma i Solrød, så er vi hos MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Med os kan du være sikker på, at der bliver skabt flotte resultater, du vil få stor glæde af.

Kontakt os så vi kan få en snak om din maleropgave. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, der bliver skræddersyet til netop dine behov og ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.