• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Søborg

Veludført malerarbejde i topkvalitet

Bor du i Søborg, og trænger din lejlighed, dit hus eller noget helt tredje til at blive malet? Så er det altid en fordel at få hjælp af et professionelt malerfirma.

Der er mange gode grunde til at vælge et professionelt malerfirma frem for at klare hele opgaven selv. Først og fremmest så får du hjælp af en dygtig og erfaren maler, der benytter sig af professionelle materialer og udstyr. Derudover så gør deres faglige ekspertise, at de ved, hvad der skal gøres, hvis der opstår udfordringer undervejs i forbindelse med malerprojektet. En professionel kan også rådgive dig og sørge for, at du får den mest optimale løsning til dine behov. Alt dette gør sig ikke nødvendigvis gældende, hvis du selv kaster dig ud i det – uanset om du er en gør-det-selv-mand eller ej.

MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der er klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt i Søborg. Vi har de rette kompetencer til enhver maleropgave, så uanset om din opgave er stor eller lille, så kommer vi dig til undsætning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt malerfirma med mange fordele

MalerKanonen er et malerfirma med base i Ballerup, men vi hjælper kunder over hele Sjælland. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med både små og store maleropgaver, og fælles for alle opgaver har været flot malerarbejde i høj kvalitet, som har skabt stor tilfredshed og glæde.

Når du vælger os som din maler i Søborg, så er der mange fordele, der følger med:

 • Dygtige malere med mange års erfaring
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Grundig rådgivning fra start til slut
 • Skræddersyet tilbud

Hos os vil du derfor både opleve en faglig ekspertise og professionel tilgang, men også en service i særklasse. Vi lægger meget vægt på, at du som kunde føler dig i trygge hænder og har tillid til os, og det gør vi ved at være nærværende og personlige. Vi lytter til dine behov og ønsker, og i fællesskab finder vi en løsning, der netop stemmer overens med dette.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Forskellige malerydelser i høj kvalitet

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan tilbyde en række forskellige malerydelser. Vi har stor erfaring på alle områder, så uanset hvilken ydelse du har behov for, så bliver den udført i høj kvalitet:

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan også være, at lige netop din opgave kræver et miks af flere ydelser, og det hjælper vi dig naturligvis også med.

Få et godt tilbud – helt gratis og uforpligtende

Med MalerKanonen som din maler i Søborg kan du være sikker på en professionel behandling, som ender ud i et meget tilfredsstillende resultat.

Kontakt os så vi kan få en snak om din opgave, eller hvis du vil have et godt tilbud på din maleropgave. Du får et tilbud, der bliver skræddersyet til dine ønsker og behov – og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.