• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Malerfirma med mange års erfaring

Står du med en vigtig maleropgave, du mangler hjælp til? Så bør du overveje det en ekstra gang, inden du kaster dig ud i den billigste løsning. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen, når det kommer til malerarbejde, så i stedet bør du vælge et professionelt malerfirma med mange års erfaring inden for branchen. På den måde er du sikret et resultat, hvor kvalitet og udseende sidder lige i skabet.

Flot malerarbejde kan gøre en kæmpe forskel for helhedsindtrykket af din bolig, så det er vigtigt, at det bliver udført ordentligt. MalerKanonen er det perfekte valg, hvis du gerne vil have hjælp af et malerfirma med mange års erfaring og de rette kompetencer. Vi sørger for, at din maleropgave er i professionelle og kompetente hænder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få glæde af mange fordele med MalerKanonen

Når du vælger at indgå i et samarbejde med MalerKanonen, så vil du først og fremmest opleve, at vi er specialister i malerarbejde. Vi har masser af faglig stolthed og lægger stor vægt på at levere det bedst mulige resultat, der lever op til vores kunders forventninger. Derfor bruger vi udelukkende dygtige malere med den rette kombination af erfaring og ekspertise.

Udover det gode håndværk og flotte malerarbejde, så vil du også opleve et højt serviceniveau. Det er nemlig vigtigt for os, at du som kunde får en god proces, hvor du føler dig hørt fra start til slut. Det gør vi ved at være nærværende og personlige – du får derfor den perfekte kombination af faglig ekspertise og god kundeservice med MalerKanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til din maleropgave uanset størrelse og omfang

Hos MalerKanonen har vi udført mange forskellige typer opgaver gennem årene. Hos os er der ingen opgave, der er for lille eller for stor. Fælles for alle vores udførte opgaver er, at vores kunder har været glade og tilfredse med det endelige resultat og ikke mindst samarbejdet.

Vores mål er altid at udføre malerarbejde i højeste kvalitet, så uanset hvad du skal have hjælp til, så kan du trygt vælge os. Vi tilbyder mange forskellige ydelser inden for professionelt malerarbejde:

Uanset om du skal have malet træværket, hele boligen eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at vi leverer et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Lad MalerKanonen udføre din maleropgave

Hos MalerKanonen mener vi, at alle maleropgaver er forskellige. Derfor tilbyder vi ingen standardløsninger, men i stedet går vi ind for skræddersyede løsninger og priser. I fællesskab sørger vi for, at vi finder den mest optimale løsning med afsæt i dine konkrete ønsker og behov – og så kommer vi med et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontakt os så vi kan få en snak omkring din opgave, og så du kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bidrager også gerne med inspiration, gode idéer og vejledning, hvis du ikke er kommet så langt i processen endnu.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

Hvorfor vælge en professionel maler i Smørum?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Smørum?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.