• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Slangerup

Giv dit hjem et frisk pust med nyt malerarbejde

Er malingen i hjemmet begyndt at se en smule slidt ud? Eller trænger du bare til, at der skal ske noget nyt? Så bør du overveje at få hjælp af et professionelt malerfirma, hvis du gerne vil være sikret et resultat, der både har lang levetid og det rette udseende. Måske er du en gør-det-selv-mand og overvejer selv at klare opgaven, men du risikerer, at der opstår en masse udfordringer undervejs, og at der dermed skal males igen kort tid efter.

Det er derfor en god investering at få hjælp af et professionelt malerfirma. MalerKanonen er et stærkt bud på dette, da vi har de rette kompetencer til at klare enhver opgave. Hvis du vælger os til at udføre din opgave, så kan du være sikker på at få lige det udtryk, du går og drømmer om, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hele pakken med MalerKanonen

Der er mange fordele, der følger med, når du vælger at indgå i et samarbejde med MalerKanonen. Vi bruger nemlig udelukkende dygtige og erfarne malere med de rette kompetencer. Vores malere udfører altid opgaven på den bedste og mest effektive måde – og opgaven bliver først afsluttet, når begge parter er 100 procent tilfredse med det endelige resultat.

Udover vores dygtige malere og gode håndværk, så er der også flere andre ting, der følger med:

 • Nærværende og personlig service
 • Professionel rådgivning igennem hele processen
 • Skræddersyet løsning
 • Gratis og uforpligtende tilbud

Vi udfører altid vores opgaver i højeste kvalitet, men vi mener også, at god service er en vigtig del af godt malerarbejde. Derfor er det vigtigt for os, at du opfatter os som nærværende og personlige og føler dig tryg ved at overlade ansvaret til os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det kan vi hjælpe dig med

Hos MalerKanonen har vi udført mange forskellige typer opgaver, og vi har derfor kompetencerne og erfaringen til at tilbyde en lang række malerydelser. Alle ydelser bliver udført i den bedste kvalitet, så uanset hvad du skal have hjælp til, så kan du regne med os:

Vores kombination af godt håndværk, ekspertise og erfaring er med til at give vores kunder et slutresultat, der giver glæde hver eneste dag og holder i mange år frem. Hvis du har brug for nogle gode råd eller noget vejledning i forbindelse med dit projekt, så kan vi også hjælpe med det.

Kontakt os og få et knivskarpt tilbud

Hvis du gerne vil have hjælp af MalerKanonen til din opgave, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager meget gerne en snak omkring din opgave og hjælper dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker mere information.

Derudover bidrager vi gerne med et gratis og uforpligtende tilbud, som bliver skræddersyet til lige netop din opgave. Det betyder, at du får en løsning, der tager afsæt i dine ønsker og behov frem for at få en standardløsning.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.