• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Professionelt malerfirma med stor ekspertise

Flot malerarbejde er en god investering, hvis du gerne vil gøre noget godt for din bolig og give den nyt liv. Det er især en god idé, hvis du skal sælge dit hus eller lejlighed, men naturligvis også hvis du bare ønsker at give hjemmet et frisk pust.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får veludført malerarbejde med kvaliteten i top, så bør du overveje at få hjælp af en professionel. Uanset om du er en gør-det-selv-mand eller ej, så er det altid en god idé at få hjælp udefra, så du slipper for alle de bekymringer og udfordringer, der kan opstå undervejs. Der er samtidig mange valg, der tages i forbindelse med udstyr, materialer, fremgangsmåde og meget mere, og det kan en professionel hjælpe dig med.

Så hvis du søger en professionel og dygtig maler i Slagelse, så er MalerKanonen det rette valg. Her er du nemlig garanteret, at opgaven løses på bedste vis og giver dig det flotteste resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

En bred vifte af professionelle malerydelser

Hos MalerKanonen er vi specialister i malerarbejde, og vi kan derfor tilbyde dig en række forskellige malerydelser, som alle udføres i høj kvalitet:

Vi har hjulpet mange kunder gennem årene med både store og små malerprojekter. Vores kunder har været glade for resultatet og ikke mindst samarbejdet, og du kan derfor trygt vælge os som dit professionelle malerfirma.

Vi hjælper dig uanset din opgaves indhold og omfang. Det kan være, at dit malerprojekt kræver et miks af flere ydelser på samme tid, og det hjælper vi naturligvis også med.

Professionelt og serviceminded malerfirma

Hos MalerKanonen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde, men vi går heller ikke på kompromis med vores service. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at overlade opgaven til os og har tillid til, at vi udfører opgaven på bedste vis.

Derfor lægger vi meget vægt på at yde den bedst mulige service ved at være nærværende og personlige. Vi lytter til vores kunder og sørger for, at resultatet matcher de konkrete ønsker og behov. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds med resultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave

Så hvis du mangler et professionelt malerfirma til at klare dit malerprojekt i Slagelse, så er MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Vi dækker hele Sjælland, så vi hjælper også gerne med malerarbejde uden for Slagelse.

Kontakt os så vi kan få en snak om din opgave, eller hvis du ønsker at høre mere omkring dine muligheder. Vi tilbyder et gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave, som bliver skræddersyet til lige netop dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have noget rådgivning til dit projekt. Vores erfaring inden for branchen gør nemlig, at vi også kan bidrage med inspiration og gode idéer.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

Hvorfor vælge en professionel maler i Slagelse?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Slagelse?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.