• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Skovlunde

Giv din bolig et frisk pust med nyt malerarbejde

Bor du i en bolig, hvor malingen er begyndt at se trist og falmet ud? Eller har du for mange år siden fået malet i en stilart, der ikke længere tiltaler dig? Så skal du have fat i et professionelt malerfirma, så du kan få frisket din bolig op på ny.

Det er altid en fordel at få hjælp af professionelle folk, så du er sikret et resultat, der stemmer overens med de forestillinger, du har gjort dig. Hos MalerKanonen er vi specialister inden for mange områder af malerarbejde, og gennem årene har vi hjulpet mange med forskellige typer opgaver. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med din opgave i Skovlunde uanset, om din opgave er lille eller stor. Med os er du garanteret høj kvalitet og godt håndværk hele vejen igennem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et suverænt resultat med kvaliteten i top

Hvis du sætter pris på flot malerarbejde, der kan være med til at give et godt helhedsindtryk for dig og dine gæster, så er det MalerKanonen, du skal have fat på. Med hjælp fra vores dygtige og erfarne malere får du et suverænt resultat, der lever op til alle dine kriterier, ønsker og behov.

Fordelene ved at indgå i et samarbejde med MalerKanonen er mange:

 • Dygtige malere med professionelt udstyr og materialer
 • Et serviceniveau i top
 • Professionel rådgivning og vejledning fra start til slut
 • Skræddersyet løsning med afsæt i dine krav
 • Gratis og uforpligtende tilbud

Der er derfor mange fordele, der følger med ved et samarbejde med MalerKanonen. Vi sørger altid for, at vi i fællesskab finder en løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hvis du ikke har gjort dig så mange tanker endnu om dit projekt og har brug for rådgivning, så er det også noget, vi kan hjælpe dig med.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle malerydelser i højeste kvalitet

Vi har base i Ballerup, men hjælper med maleropgaver over hele Sjælland. Vi kan derfor både hjælpe med din opgave i Skovlunde, men også et andet sted på Sjælland. Det er altid vores dygtige og erfarne malere, der klarer opgaverne ved brug af vores professionelle udstyr og materialer.

Vores store erfaring inden for branchen gør, at vi kan tilbyde en lang række forskellige malerydelser hos MalerKanonen:

Uanset hvad du skal have hjælp til, så stræber vi altid efter at levere det flotteste resultat i samspil med den bedst mulige service.

Lad os få en snak om din opgave

Hvis du har taget beslutningen om, at du gerne vil have hjælp af MalerKanonen til din opgave i Skovlunde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig meget gerne med dit malerprojekt og kommer gerne med et skræddersyet tilbud til din opgave, der stemmer overens med dine krav, ønsker og behov. Tilbuddet er naturligvis helt gratis og uforpligtende, men det er din sikkerhed for, at du får en optimal løsning, der er tilpasset lige netop din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

  Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, skal malingen nå at tørre, hvilket normalt kun tager 4-5 timer. Herefter står din bolig til rådighed for dig.