• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Silkeborg

Vælg et malerfirma med mange glade kunder

Er du på udkig efter et godt malerfirma, som kan hjælpe dig med din opgave? Hos MalerKanonen får du professionelt malerarbejde i højeste kvalitet, der udføres af dygtige fagfolk. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal bruge en maler i Silkeborg til en god pris, som ikke ødelægger dit budget. Og kvaliteten er til at regne med, hvilket hundredvis af andre kunder fra Silkeborg og resten af landet også allerede har erfaret.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Der er adskillige fordele ved MalerKanonen

MalerKanonen er et malerfirma med over 10 års erfaring i branchen. Vi er landsdækkende og hjælper derfor private og erhvervskunder i Silkeborg og resten af Danmark. Hos os får du besøg af en lokal maler med masser af erfaring og ekspertise. Men der er også andre fordele ved valget af os til din maleropgave:

 • Et godt tilbud og en god pris
 • Flot og holdbart malerarbejde
 • 3 års tilfredshedsgaranti
 • God service og rådgivning til dine behov
 • Tryghed og sikkerhed for veludført arbejde

Som kunde hos MalerKanonen får du glæde af vores dygtige malere med professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet. Det er med til at sikre dig et professionelt resultat, som er svært at matche, hvis man selv skal udføre arbejdet. Og netop derfor er vi et godt og sikkert valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi har erfaring med mange forskellige opgaver

Når du skal bruge en god maler i Silkeborg, vil du naturligvis gerne have en kompetent én af slagsen. For kvaliteten af det udførte malerarbejde skal selvfølgelig være i top og til at regne med. Sådan er det naturligvis hos os, da vores malere har bred erfaring med opgaver til både private og erhverv. Og derfor er vi populære hos kunder i hele landet, der ønsker stabile og effektive malere.

Vi kan hjælpe dig med maling indvendigt i din lejlighed eller hus, men vi kan også sikre et flot resultat, hvis eksempelvis boligens facade eller lignende skal males. Og prisen på malerne er også én af grundene til at vælge os. Hvad end du er på jagt efter en billig maler eller ej, så kan du se frem til malerarbejde af den højeste kvalitet fra os.

Vil du have en god pris på din maler?

Der er ingen tvivl om, at prisen på din maleropgave har stor betydning for dit valg. Men hos MalerKanonen får du masser af værdi for pengene. Udover selve malerarbejdet får du nemlig også gode råd med på vejen samt tilfredshedsgaranti, så du kan føle dig tryg og sikker.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne et uforpligtende og helt gratis tilbud på en maler, som kan sikre dig et professionelt resultat og stor glæde deraf.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.