• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Rødovre

Professionelt malerfirma med erfarne malere

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren maler i Rødovre? En maler der kan udføre din maleropgave i høj kvalitet og til en rimelig pris? Så er MalerKanonendet oplagte valg.

Måske har du selv overvejet at kaste dig ud i malerarbejdet, men du vil hurtigt erfare, at det kræver en masse tid og kræfter. Det gælder uanset, om du er en gør-det-selv-mand eller ej. Det er derfor altid en fordel at få hjælp af en professionel, hvis du gerne vil være sikker på, at du får et resultat, der er lige præcis, som du ønsker det. På den måde slipper du også selv for alt det besvær og de bekymringer, der kan opstå i forbindelse med et malerprojekt. I stedet kan du blot overlade ansvaret til en professionel og glæde dig til det endelige resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordelene ved at vælge MalerKanonen

Hos MalerKanonen har vi de rette kompetencer til at klare enhver maleropgave. Gennem årene har vi hjulpet med en lang række forskellige opgaver og fået en masse erfaring, så uanset om din maleropgave er lille eller stor, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder dog meget mere end blot godt håndværk og flotte resultater. Hos MalerKanonen går vi nemlig meget op i vores kunder og ønsker at give den bedst mulige oplevelse. Derfor er der en række andre fordele ved at vælge os som dit professionelle malerfirma:

 • Professionelt udstyr og materialer
 • God rådgivning fra start til slut
 • En skræddersyet løsning med udgangspunkt i dine ønsker og behov
 • Gennemsigtighed og fair priser

Gennem hele processen tilbyder vi professionel rådgivning og sparring omkring dit malerprojekt og de tanker, du har gjort dig. I fællesskab finder vi en løsning, der bliver skræddersyet til dine konkrete behov og ønsker, så du får det resultat, du går og drømmer om.

Veludført malerarbejde i topkvalitet

Hos MalerKanonen er vi specialister i malerarbejde, og vi har erfaring med mange forskellige områder inden for branchen. Derfor kan vi tilbyde en række forskellige malerydelser:

Vi har stor erfaring med alle områder, og vi er klar til at hjælpe dig med lige netop dit malerprojekt – uanset om det er udvendigt eller indvendigt. Med MalerKanonen kan du være sikker på, at vi først afslutter opgaven, når både du og vi er helt tilfredse med resultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få realiseret dit malerprojekt

Hvis du føler, at det er på tide, at du får realiseret dit malerprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring i branchen og en masse glade kunder bag os kan du forvente høj kvalitet, som vil holde i mange år frem. Vi skal nok sørge for, at det hele bliver så nemt og bekymringsfrit som muligt.

Kontakt os idag så vi kan få en snak om din opgave. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave, som bliver skræddersyet til dine behov og ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.