• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Ringsted

Et professionelt malerfirma du kan regne med

Står du med et malerprojekt i Ringsted? Så er et professionelt malerfirma uden tvivl pengene værd. Det gælder uanset, om du skal have malet hele lejligheden eller huset eller blot skal have malet et enkelt rum. Det er nemlig altid en god idé at få hjælp af en professionel maler, hvis du gerne vil være sikker på et flot og holdbart resultat, som kan bringe dig glæde i mange år frem.

Med MalerKanonen er du garanteret solidt håndværk og veludført malerarbejde uanset, om din opgave er lille eller stor. Vi stræber altid efter at give dig det resultat, der gør dig allermest tilfreds. Samtidig sørger vi for, at det bliver en god proces, hvor du slipper for alle de bekymringer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med et malerprojekt. Vores erfarne malere klarer opgaven for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg imellem forskellige ydelser inden for malerarbejde

Hos MalerKanonen er vi eksperter i malerarbejde, og vores malere har mange års erfaring inden for branchen. Gennem årene har vi hjulpet med alt fra store til små opgaver, og vi kan derfor også tilbyde vores kunder en række forskellige malerydelser:

Vi kan hjælpe dig med mange områder inden for malerarbejde. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig også gerne, hvis din opgave kræver et miks af flere ydelser.

I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt med spartling af vægge eller opsætning af filt inden malerarbejdet for at skabe det flotteste og mest ensartede udtryk. Det hjælper vi dig også med, så du kan få det mest optimale resultat.

Masser af erfaring og de rette kompetencer sikrer glade kunder

Når du vælger MalerKanonen, så kan du være sikker på, at du udelukkende får hjælp af malere med masser af erfaring på området og de rette kompetencer. Denne kombination har gennem årene skabt en lang række glade og tilfredse kunder, og vi vil også gerne være din foretrukne maler.

Udover vores faglige ekspertise så lægger vi også stor vægt på at yde den bedst mulige service. Det gør vi ved at være imødekommende og nærværende, så du som kunde føler dig tryg ved at overlade ansvaret til os. Det er vigtigt for os, at du føler, at opgaven er i de rette hænder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud – helt gratis og uforpligtende

Hos MalerKanonen mener vi, at alle maleropgaver er unikke. Derfor har vi ingen standardpriser, men i stedet går vi ind for skræddersyede løsninger, der bliver tilpasset den enkelte opgave. Prisen på maleropgaver kan nemlig variere i forhold til rumstørrelse, overfladetype og antal gange, der skal males. En skræddersyet løsning er derfor din garanti for, at du udelukkende betaler for dét, som din maleropgave koster og ikke en krone mere.

Kontakt os i dag så du kan høre mere omkring dine muligheder og få et fordelagtigt tilbud. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud til vores kunder, som bliver skræddersyet til lige netop dine behov og ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

  • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

  • Ja. Så snart vi er færdige med at male, skal malingen tørre, hvilket typisk tager 4-5 timer. Derefter er din bolig klar til indflytning.