• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Nørrebro

Flot og holdbart malerarbejde i topkvalitet

Drømmer du om at give din bolig et helt nyt look? Så er nyt malerarbejde en god måde at gøre det på. Malerarbejde har nemlig en stor indflydelse på helhedsindtrykket af din bolig, så det er et godt sted at starte, hvis du gerne vil ændre udtrykket. Det kan også være, at den nuværende maling er begyndt at se slidt ud og bare trænger til at blive frisket op, men uanset hvad så er det vigtigt, at kvaliteten er i top.

Hvis du selv kaster dig ud i projektet eller vælger den billigste løsning, så risikerer du, at det endelige resultat ikke lever op til dine forventninger, og at der skal males igen kort tid efter. Derfor skal du have fat i et professionelt malerfirma, og her er MalerKanonen et stærkt bud. Vi er specialister i malerarbejde og ved at vælge os til din maleropgave på Nørrebro, så kan du være sikker på et perfekt slutresultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Dygtige malere med mange års erfaring

Hos MalerKanonen går vi meget op i det gode håndværk, så derfor bruger vi udelukkende dygtige malere med mange års erfaring, der har kompetencerne til at klare enhver maleropgave. Men det er ikke den eneste fordel, du får ved at vælge os til at udføre din opgave:

 • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
 • Grundig rådgivning fra start til slut
 • Højt serviceniveau
 • Skræddersyet løsning med afsæt i dine behov
 • Gratis og uforpligtende tilbud

Vores malere har en stor faglig ekspertise, så de både kan udføre din maleropgave, men også rådgive dig igennem hele processen. Det kan eksempelvis være, at du er i tvivl omkring hvilken løsning, der er den rette til lige netop dit projekt, eller måske har du brug for et par gode råd og inspiration. Uanset hvad du skal have hjælp til, så er vi klar til at hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg mellem forskellige professionelle malerydelser

Gennem årene har vi erfaret, at der findes mange forskellige typer maleropgaver, hvor omfang og indhold kan variere meget. Derfor tilbyder vi en lang række forskellige malerydelser hos MalerKanonen:

Alle maleropgaver er unikke, så måske kræver dit malerprojekt et miks af flere ydelser, og det hjælper vi dig naturligvis også med. Uanset hvilken type maleropgave du ønsker at få udført, så klarer vi opgaven for dig.

Kontakt os og få et godt tilbud

Hvis du er klar til at gøre noget ved malerarbejdet i din bolig, så er du altid velkommen til at kontakte MalerKanonen, så vores dygtige malere kan hjælpe dig. Vi udfører malerarbejde i højeste kvalitet og sørger for, at du får en god proces.

Med udgangspunkt i dine behov og ønsker sammensætter vi et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til lige netop din opgave. Det er din garanti for at få et resultat, der stemmer overens med dine forventninger. Samtidig betyder det, at du får en skræddersyet pris og udelukkende betaler for det, som din opgave koster.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.