• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Nødebo

Oplev dygtige malere og et højt serviceniveau

Trænger dit hus, din lejlighed eller måske din arbejdsplads til at blive malet? Så skal du huske at være kritisk, når du vælger malerfirma. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten, når det kommer til håndværk og malerarbejde – og pris og kvalitet hænger ofte sammen.

Du skal derfor vælge et professionelt malerfirma, hvor du er sikker på, at kvaliteten og kompetencerne er i top. Ellers risikerer du, at der skal males igen kort tid efter.

Hvis du gerne vil have hjælp af en dygtig og erfaren maler, så er MalerKanonen det rette valg. Vi har mange års erfaring inden for branchen og er specialister i malerarbejde – du kan derfor trygt vælge os til din maleropgave i Nødebo. Vores servicemindede og dygtige malere er i hvert fald klar til at hjælpe dig, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved at få hjælp af MalerKanonen

Hos MalerKanonen udfører vi altid malerarbejde i højeste kvalitet, men vi mener også, at god service er en vigtig del af veludført malerarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på at være nærværende og personlige, så du føler dig i trygge hænder og har tillid til, at vi udfører din opgave i topkvalitet.

Der er flere fordele ved at få hjælp af MalerKanonen til din opgave:

 • Professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet
 • Grundig rådgivning fra start til slut
 • Skræddersyet løsning med afsæt i dine ønsker og behov
 • Gratis og uforpligtende tilbud

Med MalerKanonen som dit malerfirma i Nødebo er du sikker på et slutresultat, der skaber glæde. Med os slipper du for de bekymringer og uforudsete udfordringer, der kan opstå i forbindelse med et malerprojekt, og i stedet kan du blot læne dig tilbage og glæde dig til det endelige resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stor tilfredshed med vores professionelle malerydelser

Gennem årene har vi udført mange forskellige maleropgaver, og vi har skabt stor tilfredshed og glæde med vores malerydelser. Det skyldes i høj grad, at vi altid stræber efter at udføre vores arbejde i den bedste kvalitet og yde en høj service uden at gå på kompromis med noget.

Du kan vælge imellem mange forskellige ydelser hos MalerKanonen:

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, så er vores dygtige malere klar til at hjælpe dig. Vi bidrager også gerne med inspiration og spændende idéer, så det endelige resultat måske bliver endnu bedre end først forventet.

Få et godt tilbud på din maleropgave

Mangler du en professionel maler til dit projekt i Nødebo, så er det MalerKanonen, du skal have fat på. Kontakt os så vi kan få en snak omkring din opgave, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Når du kontakter os, så giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som bliver skræddersyet til lige netop din opgave. Det er din sikkerhed for at få et resultat, der stemmer overens med dine kriterier, ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.