• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Nivå

Giv dit hjem en kærlig hånd og et frisk pust

Trænger dit hjem til at få frisket malingen op, så det igen kan fremstå flot og indbydende? Det kan være, at du overvejer at sælge din bolig og gerne vil gøre din bolig mere attraktiv – eller måske vil du bare gerne gøre din bolig mere attraktiv for dig og dine gæster. Uanset hvad så er du kommet til det rigtige sted.

MalerKanonen er et erfarent og professionelt malerfirma, der har klaret mange forskellige maleropgaver i årenes løb. Fælles for alle udførte opgaver er, at vi har skabt stor tilfredshed og glæde hos vores kunder. Det skyldes i høj grad, at vi altid leverer skræddersyede resultater, der bliver udført af vores dygtige og kompetente malere med mange års erfaring.

Så hvis du har brug for professionel hjælp til din maleropgave i Nivå eller omegn, så er det MalerKanonen, du skal hive fat i!

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle resultater og høj kvalitet

Hos MalerKanonen vil du altid opleve stor erfaring, ekspertise, godt håndværk og højt serviceniveau samlet i én pakke – uanset din opgaves omfang og indhold. Der er derfor mange gode grunde til at vælge os til at udføre din opgave i Nivå:

 • Dygtige og kompetente malere
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Flot og holdbart malerarbejde
 • Nærværende og personlig service
 • Professionel rådgivning med afsæt i dine behov
 • Et godt, skræddersyet tilbud

Vælger du MalerKanonen som dit malerfirma, kan du derfor forvente en perfekt kombination af faglig ekspertise og god service. Her bliver der aldrig gået på kompromis med nogle af delene, da det er vigtigt for os, at du har tillid til os og ved, at du kan regne med godt håndværk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg mellem forskellige malerydelser

Vores mange års erfaring og mange udførte opgaver gør, at vi kan tilbyde en bred række af forskellige malerydelser. Vi er specialister på alle områder, så uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, så kan du forvente høj kvalitet:

Din maleropgave vil altid blive udført med de rigtige kompetencer, hvilket er din sikkerhed for at få et resultat, du får glæde af mange år frem. Uanset om du blot skal have malet et enkelt rum, eller om din opgave kræver et miks af flere ydelser, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan høre nærmere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Det gælder, uanset om du ved lige præcis, hvad du skal have hjælp til, eller om du har brug for kompetent rådgivning og inspiration for at blive klogere på dine behov og ønsker. Vi kommer også gerne med et skræddersyet tilbud på din opgave, som er helt gratis og uforpligtende.

Uanset hvor du befinder dig i processen, så er vi altid klar til at bidrage med vores store ekspertise og erfaring, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.